Sporttassen voor heren

Populaire filters
146 artikelen weergegeven

Kleren aan, schoenen aan en klaar voor het sporten. Of toch niet helemaal? Waar moet je al je materiaal in meedragen? Sporttassen zijn net zo'n belangrijk onderdeel van het sportleven als de rest van je sportuitrusting. Heb je speciale sneakers die beschermd moeten worden? Wil je een racket meebrengen? Moet je ergens je sportdrink, handdoek en reservekledij kwijt? Een sporttas heeft ontzettend veel functies. Ze zijn in de sporthal en op het veld een deel van het decor geworden. Evengoed zorgen ze ervoor dat thuis alle sportspullen netjes bijeen blijven en dat je alles klaar kan zetten voor de volgende keer. Sportieve heren hebben bij ons een ruime keuze aan sporttassen, en daar zijn we trots op.

Alle soorten sporttassen voor ieder soort sportman

Sporttassen hoeven helemaal niet saai en log te zijn. Dat kunnen wij bewijzen. In één enkele oogopslag zie je in ons gamma een uiteenlopende variatie aan vormen en kleuren. Klassieke zwarte sporttassen of juist felgekleurde fashion statements staan naast elkaar. Zo vergelijk je zelf snel en makkelijk en kan je kiezen volgens persoonlijke voorkeur of de officieuze dress code van de sportclub. De grootte van de sporttas is natuurlijk volledig afhankelijk van de inhoud. Ook daarin geven we dus een uitgebreide keuze. Grote merken als The North Face en Puma ontwerpen volgens hun eigen specifieke stijl. Bij Zalando zijn de grootste merken verenigd. Zo ben jij de ontwerper van jouw persoonlijke sportstijl.

Work-out of citytrip? Neem alles mee in sporttassen voor heren

T-shirt, short, sokken, sportschoenen... Niets vergeten? Al is de basisoutfit van je favoriete sport dan nog zo beperkt, een handige tas waarin je alles netjes kan opbergen is onmisbaar. Het is nu eenmaal geen pretje om de hele inhoud van je sporttas te moeten doorwoelen omdat je sleutels zoek zijn.

Tussen de tientallen sporttassen van de bekendste sport- en outdoormerken op zalando.be vind je ongetwijfeld een fraai model dat precies aan jouw vereisten voldoet. Of je nu van maandag tot donderdag na het werk baantjes trekt in het zwembad of elke zaterdag paraat staat voor een voetbalmatch met de vrienden.

De meeste sporttassen voor heren bij Zalando zijn duffelbagmodellen. Deze term verwijst naar rechthoekige tassen met grote handvaten, schouderband en een U-rits over de hele bovenzijde.

Let op de afmetingen en het nettogewicht van de sporttas

Een kleine duffelbag (30 l) volstaat om je basic sportoutfit - drinkfles, kleine handdoek en toilettas - op te bergen. De inhoud van de grotere sporttassen kan tot 70 l gaan. Vaak hebben ze praktische uitklapbare zijvakken, binnenvakjes voor je portefeuille en sleutels en geweven netjes om je schoenen of bezwete shirt in te stoppen.

De robuuste versie van het grote model is een uitstekend alternatief om al je spullen in mee te nemen voor een weekenduitstap. Wil je de tas als handbagage gebruiken, check dan zeker het gewicht zonder inhoud en let erop dat hij de toegestane afmetingen niet overschrijdt.

Als je vaak naar de sportclub of naar het ontmoetingspunt van je loopgroep fietst, kies dan voor een sporttas voor heren die je comfortabel op je rug kan dragen. Meestal volstaat het om de grote schouderband los te schakelen, en je kan meteen de fiets op.

Een sporttas voor elke discipline

Is naar beneden suizen op een zwarte piste in de Alpen jouw ding? Of droom je van een perfecte swing? Geen nood. Bij Zalando vind je ook specifieke sporttassen voor sporten zoals snowboard, golf en tennis.

Sporttassen zijn hippe modeaccessoires geworden. Dit is nog meer het geval voor de kleinere modellen zoals heup- en rugtassen. Wat dacht je van een leuke lichtblauwe minibackpack met het logo van je favoriete ploeg uit de Premier League? Of houd je het liever zakelijk met een stijlvolle zwarte sporttas met speciaal binnenvak voor je laptop? Jij beslist.