Filter1

State of Art
Catalogus

715 artikelen weergegeven

State of Art, kledij van kwaliteit met een hoofdletter K

Kwaliteitsvolle kleding doet je altijd schitteren. Of het nu die stijlvolle zwarte pull is die je direct karakter geeft, die lange bruine jas die een hoog rock-’n-rollgehalte uitstraalt of die jeansbroek die als gegoten zit, je zal je altijd op-en-top voelen in kledij van hoogstaande kwaliteit. En dat is waar het Nederlands bedrijf State of Art je als de beste bij kan helpen!

Het merk produceert al sinds 1987 iconische outfits, waarbij klassieke snitten gecombineerd worden met trendy stoffen en modellen. Hierdoor zijn hun ontwerpen uitgegroeid tot hoogwaardige, elegante en opmerkelijke tenues.

State of Art ging in volle snelheid naar de top van de modewereld

Toen Albert Westerman Sr. en zijn zus in 1935 samen een breiatelier opstartten, creëerden ze vooral babykleding. Hun atelier groeide uit tot een van de meest succesvolle breiateliers van Nederland. Door technologische en economische ontwikkelingen kwam er echter meer concurrentie en was er minder vraag naar kinderkleding. Daarom besloot Westerman Sr. om zich te richten op pullovers, truien en vesten.

En ook dat was een succes. De nieuwe stukken waren enorm geliefd waardoor het bedrijf drie merken ging produceren, State of Art, Collumn en Tender(gras). State of Art was het meest populaire merk en het bedrijf ging hun aandacht daarop richten. De eerste State of Art-winkel was een feit in 1994. Sindsdien heeft het merk meer dan 40 eigen winkels en wordt het verkocht bij ruim 600 dealers.

State of Art draagt zowel mode als duurzaamheid hoog in het vaandel

Wat maakt State of Art nu echt uniek? Waarmee kan het zich onderscheiden van de concurrentie? Wel, dat is de uitstekende combinatie van traditioneel en modern. Klassieke tenues en accessoires krijgen een ultramoderne twist. Of het nu de opvallende stiksels, de in het oog springende kragen of de zeer fijne afwerking is, de details op de stoffen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Als je kiest voor State of Art-kledij, dan ben je er zeker van dat die je als gegoten zit, vervaardigd werd met veel passie en knowhow en je een positieve boost zal geven.

Een andere reden waarom de kledij van State of Art zeker niet in je kleerkast mag ontbreken, is de diversiteit en de veelzijdigheid van de outfits. Dankzij de chique uitstraling, kwaliteitsvolle materialen en elegante snits kun je bijvoorbeeld een van de strak aansluitende broeken aantrekken voor een informeel diner, maar evengoed voor een businesslunch. Zo'n donkerbruine of zwarte blazer van State of Art is perfect voor een dagje uit met vrienden of voor een meeting op het werk.

State of Art is niet alleen een topbedrijf op het vlak van voortreffelijke en multifunctionele kledingstukken, maar ook op het vlak van duurzaamheid. Het bedrijf zet zich al jaar en dag in voor een betere wereld en dit uit zich op verschillende manieren. Tijdens het creëren van de kleren wordt erop toegezien dat er zo weinig mogelijk water verspild wordt, dat alleen maar natuurlijke stoffen gebruikt worden en dat er geen toxische dampen vrijkomen. Het bedrijf werkt alleen maar samen met leveranciers die dezelfde visie delen op het vlak van sociale en maatschappelijke kwesties. State of Art zorgt er ook altijd voor dat hun leveranciers voldoen aan de "Code of Conduct" en dat ze bijvoorbeeld hun werknemers geen onmenselijke werkuren laten werken. Stijlvolle en moderne kleding die op verscheidene manieren gecombineerd kan worden en een hoog duurzaamheidsgehalte heeft... wat wil je nog meer?