Populaire filters
sizes
brands
Kleur
prices
Materiaal
Duurzaamheid
Print
224 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Strellson heeft een duidelijk omlijnde missie. Het wil kleding ontwerpen voor mannen die weten wat ze willen in het leven. Strellson ontwerpt voor mannen die hun eigen pad volgen en zich door niets of niemand laten afleiden op weg naar hun doel. Strellson is meer dan een label. Het is een attitude. Een verzameling van waarden en normen. Strellson is een Zwitsers bedrijf en is daar ook bijzonder fier over. De ontwerpers hanteren hier de hoogste normen als het op kwaliteit aankomt. Goed is niet goed genoeg. Perfectie is de norm. Strellson staat voor urban fashion. Een specifieke doelgroep heeft het bedrijf niet. De doelgroep is in feite elke man jong van geest. Mannen met goede ideeën op weg naar de top. De spirit van Strellson wordt ondertussen wereldwijd gedeeld. Kledingstukken van dit merk zijn te verkrijgen in meer dan veertig landen. Dit bewijst volgens Strellson maar één ding. Dat mannen over de hele wereld dezelfde waarden delen. Van Toronto, tot New York en Düsseldorf. Het feit dat Strellson uitgroeide tot een wereldspeler van formaat in de modewereld is daar het beste bewijs van. Strellson brengt een variëteit aan mannenkledij op de markt. Van trendy sportswear tot een meer trendy urban en casual stijl. De ontwerpers werken daarbij seizoensgericht en brengen meerdere collecties per jaar op de markt. Een echte aanrader zijn bijvoorbeeld de fashion schoudertassen van het merk. Deze stralen een op en top mannelijke look uit. Ook op het vlak van accessoires laat het zich niet onberoerd. De portemonnees zijn een leuke aanvulling op de trendy collecties van het merk.

Strellson; Voor mannen die weten wat ze willen

Strellson staat voor duidelijke waarden en normen. Mannen die weten welk pad ze moeten bewandelen op weg naar erkenning. Dat die visie aanslaat bewijst de sterke globale expansie van het bedrijf de afgelopen jaren. Bij Zalando.be zit u op de voorste rij. Voel u vrij om dit Zwitserse succesverhaal beter te leren kennen. De collectie is voldoende uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Risico's zijn er niet aan verbonden. Bevalt uw aankoop u niet, dan kan u die gratis retourneren. Veel plezier bij het shoppen op Zalando.be

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.