Zonnebrillen voor heren

Populaire filters
249 artikelen weergegeven

Altijd de Ray-Ban zonnebrillen voor heren

Achter het stuur in de auto, op de fiets door de stad of een terras in de zon, de Ray-Ban zonnebrillen voor heren geven je de perfecte filter op de wereld. De glazen hebben een kleur met een reden, dus kies naast het model en de stijl van het montuur, ook voor de juiste glazen. Ga je voor dubbele schaduw, dan zet je ook een van deze caps op.

Ray-Ban zonnebrillen voor heren hebben hun status meer dan verdiend. De kwaliteit is een klasse apart en ook aan keuze en stijl kom je niks tekort. Naast de iconische bekende monturen gaat het merk steeds nieuwe creatieve samenwerkingen aan die leiden tot de nieuwste must-haves.

Iconische Ray-Ban zonnebrillen voor heren

Wayfarer of Aviator, de collectie Ray-Ban zonnebrillen voor heren zit vol iconische modellen. Creativiteit en innovatie zorgen ervoor dat er toch altijd iets te ontdekken valt. Draag je favoriete bril met klassieke outfits, en match je bermuda met een van deze polo en steek je voeten in een paar luxe loafers.

Je kan zeggen dat je eigen gezicht ook een silhouet heeft wat bepaalt welke Ray-Ban zonnebrillen voor heren het beste bij je past. Kijk naar jezelf in de spiegel of je een ovaal, rond, hartvormig of hoekig gezicht hebt. Je pakt een montuur dat dit balanceert.

Ray-Ban zonnebrillen voor heren met polarized glazen

Er zijn situaties waarbij je extra scherp zicht nodig hebt of wilt. Ray-Ban zonnebrillen voor heren met polarized glazen helpen hierbij. De glazen zijn voorzien van een speciale coating die afleidende of verblindende schittering blokkeert. Zo vangt het de lichtweerkaatsing van bijvoorbeeld het water of de weg op.

Je vindt Ray-Ban zonnebrillen voor heren met polarized glazen in verschillende stijlen en monturen. De klassieke Round of Clubmaster passen bij formele kleding zoals kostuums wanneer je kiest voor donkere glazen. Blauw en groene glazen passen meer bij een urban of sportieve outfit.

De speciale Ray-Ban zonnebrillen voor heren

Naast de high fashion look en UV-bescherming hebben speciale Ray-Ban zonnebrillen voor heren je nog meer te bieden. Teveel naar schermen gekeken of te lang in je pyjama en pantoffels voor de TV gezeten? Voorkom de volgende keer problemen met blauwlichtbrillen.

Is stijl je prioriteit bekijk dan de nieuwste monturen Ray-Ban zonnebrillen voor heren. Een Wayfarer met extra breed montuur heeft extra impact. Zeshoekige monturen gaan voor blikvangerstatus. Smalle afgeronde frames zijn gemaakt voor de ultieme sportieve look.