Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Zalando gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.Ik ga akkoord.
Tennisschoenen

Multicourt

36 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
ASPIRE - Sportschoenen voor iedere ondergrond - white/chacor/silver metallic ZOOM AIR RESISTANCE - Sportschoenen voor iedere ondergrond - atmosphere grey/gunsmoke/lava glow/white BARRICADE COURT - Sportschoenen voor iedere ondergrond - white/silver BARRICADE COURT - Sportschoenen voor iedere ondergrond - coral/white BARRICADE CLUB - Sportschoenen voor iedere ondergrond - nobind/ftwwht/chacor AIR ZOOM ULTRA REACT HC - Sportschoenen voor iedere ondergrond - elemental rose/pro purple/white GEL-DEDICATE 5 - Sportschoenen voor iedere ondergrond - white/silver ADIZERO UBERSONIC 3 - Sportschoenen voor iedere ondergrond - ftwwht/cblack BARRICADE CLUB - Sportschoenen voor iedere ondergrond - aerblue/sefrye/white AIR ZOOM ULTRA REACT HC - Sportschoenen voor iedere ondergrond - white/black/vivid purple AIR ZOOM CAGE 3 HC - Sportschoenen voor iedere ondergrond - salmon BARRICADE BOOST - Sportschoenen voor iedere ondergrond - egg grey/aerlim/chalk black

Het juiste paar multicourt tennisschoenen betekent een wereld van verschil op de tennisbaan. Snelheid en baanvastigheid zijn twee belangrijke factoren voor een goede tennisspeler. Daarom is een kwaliteitsvol paar multicourt tennisschoenen belangrijk voor dames die een geslaagde wedstrijd willen spelen. Multicourt tennisschoenen hebben een gestroomlijnd design en een stevige zool om de perfecte ondersteuning te geven tijdens een spannende match. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden en kunnen gedragen worden tijdens wedstrijden op gras, gravel en hard court. De ideale multicourt tennisschoen geven je het gevoel dat je op wolkjes loopt en doen wonderen voor je opzet, backhand en forehand. Zelf de meest doorwinterde tennisspeelster weet dat tennisschoenen van goede kwaliteit een essentiële investering zijn in een succesvolle tenniscarrière.

Game, set en scoor dat ideale paar tennisschoenen voor je wekelijkse afspraak met je tennisraket.

De klassieke multicourt tennisschoen heeft meestal een witte kleur in is voorzien van enkele kleuraccenten. Je kan kiezen voor een klassiek exemplaar of je kan de Serena Williams in jou bovenhalen en je outfit wat meer pit geven. Ga voor een exemplaar met een trendy kleurdetail of met een gekleurd paar veters om jouw outfit te personaliseren en een eigentijdse touch te geven. Wil je graag wat kleur brengen op het tennisveld, ga dan voor een kleurig tennispakje met een paar flashy tennisschoenen. Toon dat je van wanten weet door te kiezen voor een opvallende en professionele uitrusting waaronder kwaliteitsvolle multicourt tennisschoenen. Wordt de koningin van de tennisbaan met een paar perfecte tennisschoenen aan je voeten.