Populaire filters
105 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Pure elegantie in je outfits met Thought

Thought is er voor liefhebbers van een eigentijdse garderobe met een zachte, sierlijke touch. Je vindt hier de perfecte items om de elegante kant van jezelf te tonen. En dat zorgt voor een look vol klasse en zelfvertrouwen. Of je nu een volledige onepiece zoals een jumpsuit of juist een subtiel accessoire zoals sokken van Thought aantrekt, je gaat altijd voor een karakteristieke en smaakvolle look. Dat valt op! Met de kleding van Thought laat je veel van jezelf zien dankzij de kleurrijke patronen in de designs. Maar je verliest nooit dat delicate randje uit het oog. Tegelijkertijd ervaar je optimaal draagcomfort met de easy-to-wear kledingstukken van het merk. Een vooruitstrevende stijl en comfort gaan namelijk hand in hand. En dat maakt de iconische items tot ware must-haves.

Kies voor bijzondere looks met eigenzinnige precisie

De designs van Thought zijn tot in de details doordacht, voor looks met eigenzinnige precisie. De kleuren die naar voren komen in de ontwerpen zijn altijd fraai, evenals de fits van de kledingstukken. Het merk experimenteert graag met bijzondere prints. En daarin wil je gezien worden. Van kleding met bloemenprints tot fraaie landschappen, het is alsof je in een waar kunstwerk rondloopt. En dat is precies wat jouw outfit van dit merk uniek maakt. Als je je liever wat subtieler kleedt, passen de basisstukken van Thought bij jouw stijl. En ook hier komt elegantie sterk naar voren. Draag bijvoorbeeld een flared jeans of een maxirok, met een zwierend effect om je benen.

Natuurlijke materialen en duurzaamheid voor een goed gevoel

Thought ontwerpt kleding met natuurlijke materialen, zoals organisch katoen en bamboe. Dat zorgt voor een zijdezachte feel op de huid. Deze fijne kledingstukken trek je het liefst nooit meer uit. Duurzaamheid staat voorop in het ontwerpproces. Zo worden plastic flessen gerecycleerd tot kledingstukken. Het merk steunt organisaties als Trees for Cities en The Woodland Trust, voor het behoud en de bescherming van bossen. Zo maak je een duurzame keuze met Thought in je garderobe. Want samen werken we aan een betere planeet – ook als het op moderne mode aankomt.