accountaccountbagbagzalando logomenu

Gratis klantendienst

gratis verzending en retour

veilige betaling

De laatste mode bij je thuis

  • Onze favorietenv
  • De nieuwste trendsv
  • Topmerkenv
100 dagen gratis retour
Gratis verzending
Grootste aanbod
De laatste mode bij je thuis
Lente - Zomer 2014

Tv spot: De laatste mode bij je thuis

In een steeds gejaagdere wereld is het niet zo eenvoudig om nog tijd te vinden om naar de winkel te gaan. Rustig shoppen en alles op het gemak bekijken, hoort er al helemaal niet meer bij. Ofwel omdat je gewoon niet vrij bent wanneer de winkel open is, ofwel omdat je geen zin hebt om na een lange werkdag nog op pad te gaan. Zalando is de oplossing bij uitstek voor dat probleem. Je vindt er een ruime collectie die kleding, accessoires, decoratie, textiel en nog veel meer bevat en die dag en nacht te bewonderen is. Je kunt online shoppen vanuit je luie zetel en ontvangt de laatste mode bij je thuis.

Zalando staat voor een aanbod dat hip en modern is. Ontwerpers worden op de voet gevolgd en het aanbod volgt de laatste mode. Of het nu kleding of accessoires betreft, je krijgt altijd een eigentijdse collectie te zien. Bovendien kan je makkelijk zoeken op categorieën, kleuren, stijlen, merken, ... In tegenstelling tot een gewone winkel waar je soms uren in de rekken graait zonder resultaat, kan je bij Zalando gericht shoppen terwijl je thuis bent en vind je dus altijd iets naar je gading. Weet je precies wat je wilt? Of heb je slechts een vaag idee? In beide gevallen krijg je keuzemogelijkheden die je online shopervaring nog aangenamer maken en je snel naar de juiste collectie leiden.

Kleding of accessoires die bij je bij Zalando koopt, worden thuis geleverd. Je betaalt niets extra voor de verzending en ontvangt de levering gewoon aan de deur. Je kledingkast vernieuwen, je collectie uitbreiden of een leuk cadeautje kopen, is maar een kleine moeite meer. In slechts enkele clicks is je aankoop afgerond. We horen het je al zeggen: 'maar wat als het niet past?'. Wat als je een schoenen koopt bij Zalando en ze uiteindelijk gewoon te groot zijn. Zoals de tv spot van Zalando het zegt, je kunt ze gewoon terugsturen en dat tot wel 100 dagen na je aankoop. En wat meer is, je betaalt geen kosten voor de terugzending. Of het nu om kleding, accessoires of textiel gaat, ben je niet tevreden, klopt de maat niet of leek het jurkje mooier in de reclame dan wanneer jij het draagt, je stuurt het gratis en zonder moeite terug.