Catalogus

Populaire filters

Fashionlabel Usha is een merk voor vrouwen die zich vrouw willen voelen. De naam achter het merk is een bekende meisjesnaam die veel in India voorkomt en zonsopkomst betekent. De collectie omvat dan ook veel jurken die zich perfect lenen voor dit moment.

Vrouwelijk met Hindoestaanse details

De collectie van Usha kenmerkt zich door haar vrouwelijkheid. De nadruk ligt op jurken, jumpsuits en tunieken. Ook bevat de collectie veel mooie tops die op subtiele wijze zijn bewerkt met embroidery. Daarbij zijn de kledingstukken vaak verrijkt met details die refereren aan de Hindoestaanse naam. Hierdoor krijgt de collectie een feestelijke upgrade doordat er veel gebruik wordt gemaakt van creolen en oude munten.

Indiase prinses

Is Jasmine nog steeds je allergrootse Disney-heldin? Of wil je eens voelen hoe het is om een Indiase prinses te zijn? Dan zijn de maxi-jurken van Usha iets voor jou. Ook de gepofte jumpsuits zullen je doen denken aan een oosterse schone. Naast uitgesproken ontwerpen omvat de collectie van Usha kleding die elke vrouw zal aanspreken. De collectie benadrukt het vrouwelijk lichaam door accenten te leggen op de pluspunten. Veel tops zijn uitgevoerd met een V-hals, of gestrikte details voor een subtiel accent op de buste. Ook kan er vaak naar hartenlust met het silhouet gespeeld worden: veel tops en tunieken zijn bewerkt met een verstelbare taille. De kleding van Usha zal niet alleen iedere vrouw aanspreken, maar leent zich ook nog eens voor bijna alle gelegenheden: van een feestelijke jurk, tot zakelijke top.