Populaire filters
25 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Van Gils is er voor elke modeliefhebber

We kennen dat gevoel wel allemaal. We lopen voorbij iemand die enorm chic gekleed is, in kleding die hem of haar als gegoten zit. Je vraagt je dan af waar die outfit vandaan komt... Die kleding die iedereen op-en-top doet voelen dankzij de strakke snitten, de stijlvolle contouren en de stoffen van topkwaliteit. Die elke modefan bijstaat op de weg naar succes. Wel, die kleren worden gemaakt door Van Gils!

Het Nederlandse kledingmerk is er voor elk stijlbewust karakter dat houdt van pakken, broeken en colberts die als gegoten zitten en die van zeer hoge kwaliteit zijn. Of je nu een pak nodig hebt om naar een belangrijke meeting te gaan of een kraakheldere broek voor een date, je vindt het allemaal bij Van Gils, in hun mode waarin je je echt top voelt.

Al meer dan 70 jaar eersteklas mode

Van Gils is al sinds 1948 een gevestigde waarde op het vlak van kleding. Toen het net na de Tweede Wereldoorlog opgericht werd door Miel van Gils, werd dit bedrijf het eerste modehuis dat op financiële steun van de overheid kon rekenen. Daardoor kon het telkens materialen en stoffen van een hoge kwaliteit aankopen en kon het de bevolking zowel kleren als werk aanbieden. Sindsdien levert het bedrijf kledij van uitstekende kwaliteit die tot in de kleinste details afgewerkt wordt en die kan rekenen op een apart en uniek kantje. Op die manier kon en kan het merk de relatief traditionele Nederlandse mode-industrie edgy, casual en stijlvolle kleding aanbieden.

Zowel een modebewust als een milieubewust bedrijf

Het zijn niet alleen die hoogstaande karakteristieken die ervoor zorgen dat dit modemerk al jaar en dag een succesverhaal is. Nee, het zijn ook de veelzijdigheid en de diversiteit van de kleding die het succes veroorzaken. Zo kun je bij dit Nederlands modemerk terecht voor prachtige kostuums die altijd een perfecte pasvorm hebben, en die ook zeer betaalbaar zijn. Zelfs al zijn de maatpakken vervaardigd van fijne stoffen, modieuze snitten en hoogwaardige materialen, Van Gils is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een meer klassiek kostuum voor tijdens het werk of een eleganter en informeel pak, je vindt je geliefkoosde outfit ongetwijfeld bij Van Gils.

Van Gils is niet alleen een merk dat zich inzet voor kleding van topklasse, maar ook voor duurzaamheid. Het merk streeft namelijk naar een beter milieu en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Zo worden de jassen gemaakt van gerecycleerde wol, de overhemden van biologisch katoen en dit allemaal terwijl de topkwaliteit bewaard blijft.

Het bedrijf kiest er ook voor om hun kleding te transporteren via vrachtwagens en boten in plaats van het vliegtuig, waardoor het de CO2-uitstoot vermindert. Het bedrijf werkt ook alleen maar samen met SA8000-gecertificeerde leveranciers die zich allemaal inzetten voor de rechten van de mens. Een modebewust en milieubewust merk dat je een uitgebreide waaier aan topkleding aanbiedt en dat elk kledingstuk vervaardigt met uitstekende stoffen, uitgebreide knowhow en gigantische passie. Dat is exact waar Van Gils voor staat!