Populaire filters

Een van de absolute 'founding fathers' van het hedendaagse hemd is ongetwijfeld van Laack. Dit modehuis werd opgericht in 1881 toen de industriële revolutie nog volop woedde in onze contreien. Van bij de start werd getracht om de meest luxueuze shirts en hemden op de markt te brengen. En daar is het meer dan 1100 jaar later nog steeds niet van afgeweken. Dankzij deze strakke bedrijfsfilosofie kan u hier vandaag terecht voor een uitgebreide collectie kwalitatieve hemden en bloezen op maat van iedereen. Sinds de eeuwwisseling verruimt van Laack zijn blik en richt het zich met succes op nieuwe markten om tegemoet te komen aan een geglobaliseerde wereld. Vandaag de dag kan u dit label verkrijgen in meer dan 50 landen. Deze kranige eeuweling is met andere woorden bezig aan een tweede leven.

Chique hemden van van Laack verkrijgbaar bij Zalando.be

Geniet van een ruime collectie zakelijke hemden die bijzonder 'chic' ogen. Met deze hemden maakt u eender waar en op eender welk moment indruk. U kan kiezen uit een ruime waaier aan patronen en kleurencombinaties. Dames kunnen dan weer hun gang gaan in de uitgebreide collectie bloezen en tunieken. Al kan u hier kiezen uit iets gewaagdere designs, toch is ook hier stijl en elegantie steeds in overvloed aanwezig. Met de collectie van van Laack gaat u steeds voor het beste. Wil ook u kennis maken met van Laack? Geen probleem, raadpleeg dan als de bliksem de online collectie op Zalando.be.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis verzending* en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.