Geuren

Populaire filters
427 artikelen weergegeven

Geef aroma aan je dag met het geurtje voor heren dat bij jou past

Weinig dingen zijn zo persoonlijk en blijven zo lang in je geheugen als geuren. Geuren roepen gevoelens en herinneringen op en hebben invloed op je gemoedstoestand. Daarom is het zo belangrijk om het juiste parfum te kiezen. In het ruime aanbod aan herenparfums tegen scherpe prijzen op zalando.be vind je zeker een parfum, eau de toilette of deodorant die perfect bij jou past.

Speel je liever op zeker, dan kan je bij Zalando terecht voor klassieke parfums van de grote globale merken die al sinds jaren een welverdiende vaste stek hebben in het badkamerkastje van miljoenen modebewuste mannen. En als je graag experimenteert, vind je zeker je zin in ons aanbod van innoverende geurtjes voor heren van opkomende producenten.

Parfum, eau de parfum, eau de toilette of aftershave?

Ze ruiken allemaal lekker, maar de intensiteit verschilt en hangt af van het percentage geurbestanddelen. Vanzelfsprekend merk je dat aan de prijs.

Parfum (20-40%) tout court ruikt het sterkst en het langst. Eau de parfum (10-20%) ruikt iets minder intens. Hou je niet van sterke geuren en heb je een beperkt budget, ga dan voor een eau de toilette (5-10%).

Aftershave (2-4%) gebruik je na het scheren om je huid te ontsmetten en de poriën te sluiten. De lekkere geur is mooi meegenomen, maar verdwijnt vrij vlug.

Citrus, hout, leer of oosterse kruiden?

De geurenfamilies zijn een uitstekende wegwijzer in je zoektocht naar de geurtjes voor heren die het best bij jou passen. Neem deze tips voor wat ze zijn, een leidraad. Niemand past perfect in één vakje en allicht kan je jezelf terugvinden in niet één, maar verschillende geurprofielen.

Hou je van natuurlijke geuren met een warm karakter? Ga dan voor een parfum met houtachtige toetsen. Eerder op zoek naar iets fris en fruitig? Dan kan je je waarschijnlijk goed vinden in de sprankelende tonen van citrusgeuren. Gedurfde, sterke geuren vind je in de noot-, tabak- en rookaroma’s van de leerfamilie. En oosterse geuren met noten zoals vanille, musk en kaneel vallen dan weer in de smaak bij wie houdt van een intense, mysterieuze geur.