accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending* en retour

Veilige betaling

Wanneer zijn de solden bij Zalando?


Of ja, wanneer beginnen de solden? Wil jij als eerste de beste koopjes doen online? Wil jij de beste korting krijgen op je Zalando kleding? Schrijf dan meteen de onderstaande data in je agenda en sla als eerste je slag. Eerst op het programma: de wintersolden 2018 in België.

Sla je slag tijdens de end of season sale!

De kortingen die je kan vinden tijdens de soldenperiode zijn fenomenaal. Elk jaar zijn kortingen tot wel 70% te vinden op geselecteerde producten. Kan je niet wachten tot de solden? Neem dan al snel een kijkje in onze outlet! Heb je geen zin om de drukke winkelstraten in te duiken tijdens de soldenperiode dan is dit dé plaats voor jou! Wanneer zijn de zomersolden 2018 en wanneer beginnen de solden in de winter van 2019? Vind de data voor de solden in België altijd op deze pagina.

Kalender

2018

  • Zomersolden 2018
  • Zaterdag 30 juni 2018 tot en met dinsdag 31 juli 2018

  • Wintersolden 2019
  • Donderdag 3 januari 2018 tot en met donderdag 31 januari 2019FAQ: mis nooit meer een soldenperiode bij Zalando!

Niemand mist graag de EOSS, is het de zomer EOSS of de winter EOSS. Schrijf dus de bovenstaande data in je agenda en bookmark de solden online pagina. Je zal overdonderd zijn door het ruime aanbod! Kijk op zalando voor alle solden, zomersolden 2018 of solden 2018.

De solden voor dames zullen menig hartjes veroveren met het ruim aanbod kleedjes, pumps, sieraden en andere items. Maar ook het aanbod solden voor heren en solden voor kinderen mag niet onderdoen! Shop till you drop, met een fikse korting uiteraard.

Wanneer beginnen de solden?

Solden in België zijn streng gereglementeerd zowel de wintersolden als zomersolden vinden op specifieke tijdstippen plaats. De wintersolden vinden altijd plaats in de maand januari, de zomersolden daarentegen vallen altijd in de maand juli. De solden in Antwerpen kennen dezelfde timing als de solden in België. Of je nu wil shoppen tijdens de solden in Antwerpen, de solden in België of gewoon de solden 2018: deze data dien je dus zeker te onthouden!