accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending* en retour

Veilige betaling

Zalando X WECANDANCE

Zalando Studios

Zon, strand en fantastische outfits. Genieten van het weer en geweldige muziek in een inspirerende omgeving. Ook dit jaar is Zalando weer van de partij bij WECANDANCE. Een bijzondere editie, want dit jaar viert WECANDANCE zijn 5e verjaardag. Win onderaan deze pagina je tickets naar het festival!

                                                 

GENIET MET ZALANDO STUDIOS

Genieten van een festival in stijl ... Bij Zalando doen we niets liever! Kom bij ons langs en geniet mee. Versier jezelf met henna en laat al je woestijndromen werkelijkheid worden.

SHARE THE FUN

Verrijk je festivalbeleving met onvergetelijke ervaringen. Ontdek onze gif-machine en doe eens zot met je vrienden - rock de catwalk op jouw eigen manier.

Onze festivalbloggers

Maak kennis met de goeroes

"Dit was de allereerste keer dat ik kampeerde op een festival. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Wow! Gelukkig was ik daar op uitnodiging van Zalando, als officiële WECANDANCE-verslaggever. Dat betekende dat voor de beste mannelijke fashionblogger van België er een erg gerieflijk VIP-cabinetje klaarstond. Yaass!"

Jon The Gold Jonthegold.com

"Vorig jaar besloot ik om me op WECANDANCE bij mijn favoriete team aan te sluiten - Zalando natuurlijk! Het waren drie fantastische dagen feesten aan de zonnige Belgische kust. Ik heb me echt heeeeeeel erg vermaakt!"

Milkywayblueeyes milkywaysblueyes.com

Creëer jouw Desert Look

Ben jij vrij van geest, maar ook weer geen bloemenkind? Mix je graag betaalbare stuks met betrouwbare luxe-items? Dan is onze FOLK REMIX-look iets voor jou. Laat je inspireren voor je WECANDANCE-outfit!

Shop de look

TICKETS VOOR WECANDANCE

WIN WIN WIN

Doe mee