accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending en retour

100 dagen gratis retourrecht

Terug

WECANDANCE x Zalando

WCD x Zalando

Music meets spacey fashion


Op 13 en 14 augustus 2016 vond de 4de editie van WECANDANCE plaats.
Music, food, fashion en art, daar draait dit festival om. Het strand van Zeebrugge kleurde metallic, want dit jaar was de dresscode 'space'. Zalando was voor het eerst één van de trotse fashionsponsoren van WECANDANCE. In de Zalando Area kwam het thema ‘space’ tot leven en zorgden we voor een inspirerende brand experience.

Get inspired

Ground control to major Tom

Vind hier space outfit inspiratie

Onze fashionexperts selecteerden voor jullie de beste WECANDANCE outfits.
Think: metallic, transparent, out-of-this-world. Dress for space met de selectie space-themed outfits van Zalando.

Get ready for space

#WCDxZALANDO:
de looks van onze bloggers


Benieuwd naar de outfits op WECANDANCE 2016? Vlaamse bloggers tonen jullie hun ☆☆ SPACE ☆☆☆ outfit voor dit zomerse festival. Get inspired door hun #WCDxZALANDO outfit.


wecandance Lise Desmet

Lise Desmet: "Als de Belgische weergoden ons opnieuw verrassen, draag ik mijn zilveren regenjas. Regen en space, het blijkt een match made in heaven te zijn. Ik ga voor een little black dress in combinatie met zilveren accessoires. Mijn favoriete accessoire is ongetwijfeld mijn zilveren paar espadrilles. De clutch is een échte eyecatcher. Ik droomde al lang van een transparant tasje en de glimmende pailletten zorgen voor de kers op de spacey taart. Een palmboom geïnspireerde zonnebril en bijpassende kettingen maken dat ik helemaal klaar ben voor WECANDANCE 2016."


wecandance sofie rome wecandance sofie rome

Zosia Rome: "Mijn motto is 'less is more' en daarom ging ik ook voor een ton-sur-ton outfit. Wit ziet er tegelijk zomers en sophisticated uit. Dit Topshop jumpsuit met culotte is ideaal voor een dag aan het strand. Aangezien je met het Belgische weer nooit weet, kies je best voor een extra vestje dat perfect matcht met de andere items. De marmeren Quay zonnebril brengt een instant alien gevoel met zich mee terwijl een minimalistische mirror bag de ultieme eyecatcher is. De finishing touch creëer je met minimalistische oorbellen. Kortom: een hippe space outfit is geen rocket science zolang je maar wat shiny accenten integreert."