X Bionic is een bedrijf dat al meermaals in de prijzen is gevallen. Het krijgt keer op keer internationale erkenning voor de functionele kledij die het op de markt brengt. De ontwerpers zijn constant op zoek naar materialen die u, als sportman of -vrouw, kunnen helpen om uw energie zo optimaal mogelijk te gebruiken. Elk detail, elke vezel is van het grootste belang. Niets wordt aan het toeval overgelaten of over het hoofd gezien. U mag het Zwitserse X Bionic en precisiewerk gerust in één adem vernoemen. Het eindresultaat laat zich zien in kledingstukken, gemaakt van materialen die niet alles opslorpen maar uw lichaam de nodige energie teruggeven. En dat kan u alleen maar ten goede komen.

X Bionic, voor wie mikt op bionische resultaten

Een bionische mens zal u wel nooit worden maar X Bionic kan u wel een handje toesteken bij uw pogingen om spectaculaire resultaten te behalen. Het zorgt voor kleding die u beschermt en ondersteunt bij uw outdoor activiteiten. En dan hebben we het niet over een gewone zondagse wandeling. We denken eerder aan het zwaardere werk zoals skiën, snowboarden, bergbeklimmen, marathonlopen, hiking en biking. Sporten waarbij de juiste kledij van het grootste belang is. U zult zelf snel ervaren dat aansluitende onderhemden- en broeken, een perfect ademende softshelljas of een aangepaste broek wel degelijk verschil maken. Heeft u nog niet de juiste sportkledij? Laat u inspireren door de X Bionic collectie en breng uw sportoutfit up-tot-date!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.