accountaccountbagbagzalando logomenu

Help & Klantendienst

Gratis verzending en retour

Veilige betaling

10% korting Schrijf je in op de nieuwsbrief
  • Dit zijn je voordelen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Actuele trends en inspiratie

Hoe meld ik me af?

Nieuwsbrief Zalando:
veelgestelde vragen


Wat is de Zalando nieuwsbrief?
Wel, de nieuwsbrief van Zalando wordt wekelijks naar jou verzonden. De laatste modetrends van het moment verschijnen in jouw postvak in. De fashion must haves, de all time classics en nieuwste stijlen komen wekelijks in jouw inbox terecht. Met een muisklik zie je dus het aanbod van Zalando op jouw scherm verschijnen: gemakkelijk, kinderlijk eenvoudig en je hoeft er jouw huis niet voor te verlaten. Van een gemak gesproken!

Wat zijn de voordelen?
Bij het aanmelden op de nieuwsbrief krijg je nu 10% korting, wel met een minimale bestelwaarde van 75 euro. Naast deze Zalando nieuwsbrief korting – yes, je leest het goed: korting – kan je ook van vele andere promoties genieten. Winacties, nieuws over het recente aanbod, persoonlijke stijltips en héél véél inspiratie, dat is de nieuwsbrief van Zalando. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?
Maar nu hoe, hoe meld je je precies aan voor de nieuwsbrief?! De Zalando nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer jouw e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail. Vanaf dat magische moment kan je dus genieten van jouw bestelling met Zalando nieuwsbrief korting en non-stop fashion inspo!