accountaccountbagbagzalando logomenu

Hulp en klantenservice

Gratis verzending* en retour

Veilige betaling

influencer awards

#zalandostyleicons

De stemmen zijn geteld, de awards zijn op 25 november tijdens de awardceremonie uitgereikt. Wij stellen met trots de winnaars van de Zalando Style Icons 2016 voor: Annabel Pesant is de Style Icon of the Year en Monica Ho heeft de Rising Style Icon in de wacht gesleept. Emma Gelaude kon met haar video de jury overtuigen en werd beloond met de Creative Content Icon. Bedankt aan alle stemmers die hun favorieten gesteund hebben!

Style Icon of the Year

Annabel Pesant

Annabel Pesant, geboren in Gent maar wonende in fashionmetropool Antwerpen, is geobsedeerd met alles wat met mode en social media te maken heeft. "Ik hou ervan anderen te inspireren met insights over trends en mijn outfits - meestal een wilde mix van designerstukken en betaalbare items." En dit werd door jullie en de jury bekroond met de Style Icon of the Year. Proficiat!

Rising Style Icon

Monica Ho

Monica Ho is een Antwerpse fashionfan met een zwak voor Belgische designers. Haar eigen inspiratie haalt ze vooral uit streetstyles. "Mode draait niet alleen om kleding. Het gaat erom hoe designers hun creativiteit gebruiken en inspiratie vertalen in collecties." Wij weten: van deze jongedame gaan we nog veel horen en zien. Proficiat!

Creative Content Icon

Emma Gelaude

Emma Gelaude is geen onbekende meer in fashionland. Vorig jaar een van de trotse winnaars van onze Top of the Blogs, dit jaar heeft ze met haar video 'How to become a style icon' de jury helemaal overtuigd. Emma groeide op met mode en begon in 2007 met de eerste Belgische fashionblog. Met de Creative Content Icon heeft ze er een welverdiende prijs bij - proficiat!

Bekijk de video van het event

Zalando Style Icons 2016 | Dit zijn de winnaars