Jouw toegang tot ons platformHet Partnerprogramma

Het Zalando Partnerprogramma geeft merken en retailers directe toegang tot meer dan 46 miljoen actieve klanten in 23 Europese markten. Al meer dan 800 partners werken met ons samen en versturen zo maandelijks miljoenen bestellingen. Merken en retailers bieden hun artikelen en voorraad rechtstreeks aan op ons platform en behouden volledige controle over hun assortiment, prijzen en merkrepresentatie. Hierdoor profiteren onze klanten van een grotere assortimentkeuze en de mogelijkheid om makkelijk meerdere merken op één platform te shoppen. We zorgen voor de betalingsverwerking en klantenservice, terwijl we onze aanwezigheid en impact in de markt voortdurend uitbreiden, de ervaring van onze klanten verbeteren en verder werken aan onze visie om het startpunt voor mode te worden.
Neem contact met ons op

  De voordelen:

  # 1 Snelle toegang tot de markt

  Door gebruik te maken van onze gegevens, kun je een op maat gemaakte marktuitbreidingsstrategie implementeren in heel Europa, waar 46 miljoen actieve Zalando-klanten wachten om jouw artikelen te kopen.

  # 2 Controle over prijzen en assortiment

  Vergroot je digitale sales en behoud volledige controle over welk assortiment je aanbiedt, de bijbehorende prijzen en merkrepresentatie.

  # 3 Services om je volledige potentieel te ontwikkelen

  Je kunt gebruik maken van verschillende diensten, zoals Zalando Fulfillment Solutions en Zalando Marketing Services. Deze zijn beide gericht op het helpen van partners bij het overwinnen van uitdagingen in hun digitale sales, door gebruik te maken van Zalando's technologie, ons logistieke netwerk en marketingexpertise.

  Voor meer informatie, bezoek onze onze Zalando Partner University-pagina.
  Leer meer

  Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

  Ontvang updates per e-mail van Zalando.be

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

  Beheer je voorkeuren

  Wat interesseert je het meest?

  Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.