accountaccountbagbagzalando logomenu

Gratis klantendienst

gratis verzending en retour

veilige betaling

Zalando presents: Zalando Outfit Of The Day, of kortweg: ZOOTD.

    Twee maanden lang (01/05/15 - 30/06/15) krijgen alle bloggers de kans om hun beste outfit samen te stellen en op hun blog te posten als ZOOTD. Deze outfitpost moet één of meerdere items bevatten die komen van, te vinden zijn of ooit te vinden waren op Zalando.be.

    ► Vind enkele van je Zalando Fashion Favourites ► Creëer een ZOOTD ► Fotografeer en post op je blog ► Inspireer je lezers en verwijs naar de desbetreffende items of brands op de Zalando website ► Maak kans op één van de leuke prijzen! ◄

Wat kan je winnen?

  • Elke editie worden vier winnaars gekozen door de Zalando redactie. De vier individuele prijzen zijn:
  • ► €350,- shoptegoed op Zalando.be
  • ► €250,- shoptegoed op Zalando.be
  • ► €150,- shoptegoed op Zalando.be
  • ► Jouw ZOOTD op de ZalandoBe facebook page met een verwijzing naar jouw blog's facebookpagina.


Hou ons op de hoogte!

Wil je updates krijgen over de opkomende ZOOTD? Heb je een ZOOTD post online, en wil je die graag met ons delen? Wil je als eerste weten of je al dan niet gewonnen hebt?
Stuur dan een mailtje naar pieterjan.delbecque@zalando.be, en hou #ZOOTD in de gaten!


Hoe kiezen we de winnaar?

Elke maand worden drie winnaars gekozen door de Zalando redactie. Deze worden gekozen volgens enkele criteria: Originaliteit, presentatie, worden de Zalando items goed in de kijker gezet, is het "Zalando Approved", is het gedeeld volgens een relevant kanaal, ...
Tijdens deze wedstrijd worden jullie tot de 'fashion experts', en willen we graag zien hoe jullie je fashion expertise kunnen delen met je lezers. Toon ons hoe jij je stijl vindt tussen onze +1500 merken en +180 000 individuele artikelen!


Algemene voorwaarden

♦ De wedstrijd start middernacht op de eerste dag van de maand en loopt tot de laatste kalenderdag van deze zelfde maand, 23.59.
Deze wedstrijd gaat enkel door indien hier expliciet over gecommuniceerd is.
♦ De uitslag van de wedstrijd is bindend. Er is geen discussie mogelijk.
♦ Volgende variaties zijn mogelijk: ZOOTD, zOOTD, #ZOOTD, zootd, (z)OOTD, z/OOTD
♦ Bij deelname aan de #ZOOTD wedstrijd stemmen de kandidaten toe dat de respectievelijke foto's mogen gebruikt, bewerkt en gereproduceerd worden enkel in het kader van deze wedstrijd, op die hiervoor overeengekomen kanalen.
♦ Voor de terms and conditions, klik hier.