Cadeaubonnen

Geef oneindig veel modeplezier

Verjaardag

Geef op jouw manierZelf thuis printen of via e-mail versturen

Je kan zelf je cadeaubon printen en overhandigen, of wij sturen hem rechtstreeks naar de ontvanger via e-mail. Bekijk eerst onze designopties.Vanaf € 5,00

Gefeliciteerd

Redenen om te vierenOntdek meer designs

Cadeaubonnen met foto

Een speciale gelegenheidOntvang een geschenkdoos via post

Cadeaubonnen voor bedrijven

Als aanmoediging. Als beloning. Of gewoon als bedankje.
Shop cadeaubonnen voor bedrijven

De Zalando Cadeaubon

Bij elke verjaardag en elke Kerst zit je weer met dezelfde vraag: wat voor cadeau ga je dit jaar geven? Het antwoord is simpel: een cadeaubon van Zalando. Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Of mag het voor een huwelijksfeest wel wat meer kosten? Jij bepaalt de waarde van de cadeaubon – van € 5 tot € 250.
De Zalando-cadeaubon is alles behalve saai: het lijkt meer op een wenskaart met trendy motieven dan op een saaie cadeaubon. Mooie horloges, zonnebrillen en schoenen lachen je op de cadeaubon tegemoet. Niet alleen leuk om te geven, maar het kan ook nog eens dienen als bron van inspiratie. Kies uit de bestaande ontwerpen een design dat het beste bij de stijl van de ontvanger past. Stuur met de cadeaubon tegelijk een verjaardagswens naar je vriend(in) of maak je moeder blij met Kerst. Je maakt het nog leuker door er een persoonlijk berichtje aan toe te voegen.

Zelf kiezen: de cadeaubon uitprinten of laten opsturen.

Om ervoor te zorgen dat de bon op tijd is, hebben we de cadeaubon in drie verschillende vormen. Verstuur hem per brief als een verjaardagskaart. Of ben je te laat met versturen en heb je geen tijd om op de post te wachten? Kies dan voor het PDF-document en print de cadeaubon uit of laat hem per e-mail naar je toesturen. Denk eraan dat de cadeaubon niet meer kan worden omgeruild als hij eenmaal is gekocht.
Je wilt de cadeaubon natuurlijk wel in stijl geven dus schenk hem in een mooi kartonnen hoesje of pak hem in met origineel cadeaupapier. Met de kerstcadeaubon zijn de cadeaus voor Kerstmis geen probleem meer. In plaats daarvan heb je nu tijd om je perfecte kerstoutfit te regelen.

Hoe verzilver je die cadeaubon?

Tijdens het bestellen voer je de code van de bon in het daarvoor bestemde veld in. Denk eraan om dit te doen voordat je de bestelprocedure voltooit. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om de code van de cadeaubon te verzilveren. Ook kun je het tegoed van de cadeaubon meteen als je hem ontvangt op je eigen account zetten zodat je het bedrag bij je eerstvolgende of latere bestellingen alleen nog maar hoeft te op te vragen.
Je kunt zoveel Zalando-cadeaubonnen combineren als je wilt – tot een maximale totaalwaarde van € 1000. Let op: cadeaubonnen die op websites in andere landen zijn gekocht, zijn niet geldig bij zalando.be.

Heb je nog tegoed over na je leuke aankoop en wil je de rest van het tegoed een andere keer gebruiken? Geen probleem: we hanteren geen minimum bestelbedrag. Verder blijft het tegoed van de Zalando-cadeaubon geldig totdat het is opgebruikt – zonder tijdsbeperking. Berg de bon wel goed op zodat je hem niet kwijtraakt, omdat we het tegoedbedrag helaas niet kunnen vergoeden of contant kunnen uitbetalen.

Natuurlijk blijft het recht op teruggave bij een bestelling via een cadeaubon gewoon geldig. In een dergelijk geval krijg je het bedrag gewoon terug en kun je het voor je volgende bestelling opnieuw gebruiken.

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.