SNEAKER CORNER

Ontdek klassieke en nieuwe modellen.

Hot Drops

Puma Unity Pack

Nieuwkomers

adidas ZX 2K Boost

Nike Blazer

Puma Future Rider

Veja V-10

adidas ZX 2K Boost

Nike Blazer

Puma Future Rider

Veja V-10

adidas ZX 2K Boost

Shop nu

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwe merken

Nike LeBron XVII Low

Nike's nieuwe design is lichtgewicht met een comfortabele demping, uitgevoerd in een stijlvolle crèmetint.

video overlay
play extra
Ontdek meer

Sneakers en streetwear

Sneakertrends voor mannen

Sneakers zijn niet meer van de straat af te slaan. Elke man glijdt graag met zijn voeten in een paar aangename trainers. Zo’n 70 procent van de mannelijke bevolking bombardeert de sneaker tot zijn favoriete schoeisel. Iedereen draagt ze: elke leeftijd, elke stijl. Laat het duidelijk zijn: vergeet de klassieke schoen, tegenwoordig moet je een paar sneakers aan jouw voeten hebben.

Sneakertrends op een voetstuk

Allerlei sterren, wereldwijde productlijnen en unieke samenwerkingen zorgen ervoor dat we elke dag weer om de oren worden geslaan met ontelbare releases, launches, re-launches, limited editions, nieuwe collecties en noem maar op! Om ervoor te zorgen dat je niet volledig bedolven wordt onder het sneakergeweld plaatsen wij in onze sneakershop voor heren graag de meest opvallende releases en grootste trends op een voetstuk.

Nooit te cool voor oldskool

Naast de nieuwste, coolste en meest frisse releases worden ook all-time favoriete sneakers belicht in deze sneaker shop. Van retro tennisschoenen tot futuristische nineties exemplaren: klassiekers van de grootste brands zijn de basis voor de schoenencollectie van elke zichzelfrespecterende man. Onthoud: je bent nooit te cool for oldskool.

Laatste sneakerfeit

Laten we door dit hoge coolness-gehalte vooral één ding niet vergeten: sneakers lopen nu eenmaal het meest comfortabel en daarmee basta! En gaan op die sneakers!

Verberg

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw gegevens precies verwerken. Je kan je op elk moment afmelden.