Faq | Retour & Terugbetaling | Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Alle goederen die binnen de betalingstermijn zijn afgerekend kunnen gedurende 100 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan.

Heb je op rekening besteld en wil je enkel de artikelen betalen die je daadwerkelijk houdt? Dan vragen we je de retourzending te doen binnen de betalingstermijn van 14 dagen.

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retourvoorwaarden.

Indien je een partnerartikel wenst te retourneren, dien je deze rechtstreeks naar onze partner te verzenden. Hoe je dit kunt doen vind je hier.

Stuur je een beauty item retour?

Enkel beauty items die ongeopend, ongebruikt en nog in de originele verpakking zitten, kunnen om hygiënische redenen worden terugbetaald en doorverkocht. Zorg er alsjeblieft voor dat eventuele bijbehorende verpakking, instructies en accessoires ook worden geretourneerd.

Heb je het al geopend en is het toch niks voor jou? Overweeg dan om het aan een familielid of een van je vrienden cadeau te doen en help ons zo om onnodig afval te verminderen.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag:

08.00-22.00

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Jouw inbox

Ontvang updates per e-mail van zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.