Kleding

Populaire filters

OVS heeft uiterst betaalbare en kwaliteitsvolle kleding voor iedereen

We weten allemaal dat een shopping trip duur kan uitvallen. Niet alleen als je kledij voor volwassenen gaat kopen, maar ook kinderkleding. Kinderen zijn namelijk nog in hun groeifase en zij zullen dus waarschijnlijk hun kleren ontgroeien. Dit betekent dat je weeral naar de online of echte winkelstraat kan vertrekken en veel geld moet uitgeven. Wel, dankzij het populaire Italiaanse kledingketen OVS kun je vanaf nu unieke en wondermooie kleding in huis halen zonder dat je je volledige portefeuille leeg hoeft te maken. Bij OVS, dat haar naam dankt aan ‘oviesse’ wat ‘snelle mode’ betekent, gaan mode, fun en betaalbaarheid al jarenlang hand in hand. Als je daar nog eens de elegante en klassieke Italiaanse look en eigentijdse kleuren en designs aan toevoegt, dan krijg je uiterst unieke kledingstukken. Dit merk je direct als je deze collectie doorbladert!

Til elk outfit naar een hoger level dankzij de OVS kleding

Omdat OVS een merk is voor iedereen, kun je elk outfit tot in de kleinste details afwerken. Het maakt niet uit of je gaat voor een van de elegante blouses, stoere jeans, een sweater vol uitgesproken prints of de klassiek uitziende kledingstukken, welke OVS kleding je ook aantrekt, je zult er steeds tiptop, modieus en uniek uitzien. Dit uitgebreid aanbod aan OVS kleding wordt gekenmerkt door unieke ontwerpen, oog voor detail, stoffen van hoge kwaliteit en de typische Italiaanse stijl. Zo verkrijg je steeds een trendy en persoonlijke look.

OV is zeker en vast ook uiterst geschikt als je op zoek bent naar kinderkleding. Het merk werkt namelijk samen met gerenommeerde entertainment merken, waardoor het liefelijke en stoere kleding kan creëren met bekende figuren op. Aangezien je nooit genoeg van de schattige en unieke kledingstukken van OVS kunt hebben, vind je op zalando.be verschillende multipacks terug. Zo haal je in een keer diverse prachtige slipjes, warme sokken en ondersteunende bustiers in huis en dit tegen een zeer aanvaardbare prijs.

Trek een OVS kledingstuk aan en streef mee naar een duurzamere wereld

Het maakt niet uit of je een eenkleurige broek in huis haalt, een multi-coloured sweater aantrekt of een donkerkleurig trainingspak toevoegt aan je kleerkast, er zal altijd een groen tintje verbonden zijn aan je nieuw kledingstuk. Dit is omdat OVS gerecycleerde materialen gebruikt voor het vervaardigen van hun kledij. Zo zijn enkele van hun kledingstukken vervaardigd van 70% tot 100% biologische materialen. Als je kledij met die label koopt, dan weet je dat het gemaakt is met ten minste 70% gerecycleerde materialen en dat er geen synthetische pesticiden en kunstmest of genetisch gemodificeerde zaden gebruikt worden. Het percentage wordt steeds geverifieerd door het merk of een derde partij, waardoor je er dus zeker van bent dat je een duurzaam product gekocht hebt.

Omdat OVS gerecycleerde materialen gebruikt, bespaart het merk ook wel tot 90% water uit, waardoor het een steentje bijdraagt tot de waterconservatie. De OVS kleding belast de planeet minder aangezien er waterbesparende productiemethodes en materialen gebruikt worden. Duurzaam, fun, betaalbaar, kwaliteitsvolle en geschikt voor iedereen? Ja, dat is exact wat de OVS kleding is!