Trainingspakken

Populaire filters
35 artikelen weergegeven

Kies voor stijl en functionaliteit met adidas trainingspakken

Met adidas trainingspakken, geniet je van een combinatie van stijl en functionaliteit. Meer dan alleen een comfortabele outfit zijn de trainingspakken een symbool voor zelfexpressie en een sportieve geest.

Of je nu een outfit zoekt om je favoriete sport in te beoefenen of een comfortabele outfit voor dagelijks gebruik, de trainingspakken zijn perfect voor zowel inspanning als ontspanning. De verfijnde ontwerpen geven je een sportieve uitstraling, waar je ook bent.

Kies je voor een adidas trainingspak, dan kies je voor een tijdloos kledingstuk van uitstekende kwaliteit, waar je lang van kan genieten. Combineer je trainingspak met een paar sportschoenen, zoals adidas Swift Run.

Haal het beste uit jezelf in de sportkleding van adidas

Adi Dassler bracht het merk adidasin de wereld met een heldere missie. De beste sportkleding in de wereld ontwikkelen, waarin sporters het beste uit zichzelf kunnen halen.

Middels sport, heeft het merk als doel de levens van mensen te veranderen. adidas is continu bezig de collectie uit te breiden en te verbeteren om hun klanten van de allerbeste kleding, schoenen en accessoires te voorzien.

Het is niet voor niks dat adidas al jarenlang zo´n grote naam is over de hele wereld. Wie eenmaal het comfort en de functionaliteit van de producten van adidas heeft ervaren, wil niet meer zonder. Van sportsokken tot goedkope regenjassen, je vindt bij adidas alles wat je nodig hebt voor je sportieve activiteiten.

De ultieme combinatie van sport en mode

Draag je trainingspakken in combinatie met een sportshirt en sportschoenen en je bent klaar voor het spel. Of draag je trainingspak zodra je uit de douche stapt en combineer je het met een paar Goedkope badslippers.

adidas brengt de werelden van sport en mode samen in stijlvolle ontwerpen. Met een adidas trainingspak geniet je niet alleen van een functionele outfit, je maakt ook een mode statement.

Ga voor een trainingspak in klassiek zwart-wit of kies voor een trainingspak in verschillende kleuren. Of je nu graag opvalt of meer houdt van een simpel design, in de trainingspakken van adidas beweeg je in stijl.