Koningen dragen een mantel, heren een mooie jas. Bij Zalando waant elke heer zich koning door de ruime keuze aan prachtige herenjassen in promo. Herenjassen en -mantels in alle stijlen en maten zijn er verenigd in één eenvoudige webshop. Zoeken naar de ideale herenjas was nog nooit zo snel, eenvoudig en comfortabel als van achter de computer thuis. Extra stijl, comfort en klasse. Die criteria gelden zowel voor zomerjassen als winterjassen voor heren. Ben je eerder op zoek naar iets lichts, dan hebben we ook een heel aantal vesten die net genoeg warmte bieden op koele zomeravonden.

Gekleed of juist casual met de juiste herenjas in promo

Onze promo herenjassen hebben allemaal hetzelfde gemeen: ze werden zorgvuldig geselecteerd door onze mode experts. Hetzelfde geldt trouwens voor de rest van het Zalando aanbod. Een mooie mantel of hippe jas is vaak het eerste dat mensen van je te zien krijgen. De juiste indruk maken is dus belangrijk. Een jas die je draagt naar je werk is misschien minder geschikt om mee te gaan sporten. Dat weten wij ook. Dus bieden we de twee aan, en meer. Zo kies je zelf wat je draagt in welke situatie. In elk seizoen een mooie jas of vest, daar staan wij garant voor. De keuze voor hoe die jas er precies moet uitzien is helemaal aan jou.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.