Filter1

The Kooples
Catalogus

338 artikelen weergegeven

The Kooples staat garant voor een elegante Parijse look

Bij Zalando vind je een uitgebreide collectie van The Kooples, het lifestyle merk dat ervoor zorgt dat iedere outfit zo in het Parijse straatbeeld past. The Kooples refereert naar het woord koppels en is slang voor een romantisch koppeltje in het Frans. In de advertenties van het merk worden dan ook altijd echte koppels gebruikt en vermeld hoe lang dit koppel al samen is.

Dit merk biedt volop keuze om te gaan voor een edgy en chique totale look. Van laarsjes, zwierige rokjes en jurkjes tot aan een meer moderne en smart business look, de items uit deze collectie zijn uitstekend om te dragen in je vrije tijd, naar een feestje of op kantoor. Van zakelijke meeting tot vrijdagmiddagborrel en date-night, met een The Kooples outfit ben je verzekerd van een elegante stijl.

Update je collectie met key items van The Kooples

Dit merk biedt volop kwaliteit. The Kooples collectie bevat absolute musthaves die een waardevolle aanvulling zijn voor je kleerkast. De collectie bevat goede basis kledingstukken zoals blazers, shirts en de perfecte zwarte broek. Deze items kunnen jaren mee en zijn prima te combineren met de laatste trends.

De verfijnde en moderne kledingstukken worden ontworpen voor vrouwen, mannen en koppels. Er is namelijk niks leukers dan dat perfecte zwarte jasje of stijlvolle accessoires van elkaar te kunnen lenen en net even anders te stijlen. Zo creëer je ieder keer opnieuw een on-trend The Kooples look met de favoriete items uit jouw kast.

Doen, durven en gaan voor die uitgesproken stijl!

The Kooples laat zich regelmatig inspireren door grote stijliconen uit de muzikale wereld. Van rebelse idolen tot vrije denkers, mannen en vrouwen, deze esthetische en authentieke expressies komen samen in de collectie en verenigen zich in de ontwerpen. Naast de basis kledingstukken en kwalitatieve musthaves kun je dus volledig los gaan en kiezen voor een uitgesproken stijl die jouw gedurfde karakter tentoonstelt.