Bikini's voor dames

Populaire filters
3.451 artikelen weergegeven
saravida_
saravida_
saravida_·

Word een bikinimodel in deze oogverblindende bikini’s

Van plan om op een zonnige strandvakantie te gaan of heb je een trip naar een tropisch zwembad gepland? Dan heb je ongetwijfeld leuke zwembenodigdheden in je strandzak of reiskoffer gestoken zoals strandhoed, zonnecrème, magazine, etc. Als er een item is dat niet mag ontbreken, dan is het wel een van de wondermooie bikini’s die je op zalando.be vindt. De kwaliteitsvolle bikini’s zien er niet alleen oogverblindend uit, maar gaan ook jarenlang mee dankzij hun sterke en duurzame materialen. Blader doorheen deze ruime catalogus en begin alvast te dromen van de strandvakantie.

Tijdens het ontdekken van al onze bikini’s zul je merken hoe divers onze merken en producten zijn. Daarom willen we je even meegeven hoe je nu de beste bikini uitkiest. Heb je een lichaam in een peervorm? Dan kun je gaan voor een strapless bikini waardoor je schouders breder lijken of een broekje met hogere taille. Ziet je lichaam er meer uit als een appelfiguur? Opteer voor een bikini met een hoog of lager uitgesneden broek en zeker eentje die voorzien is van een leuke print of felle kleuren. Je kunt ook gerust gaan voor een high-waist bikinibroekje, want zo eentje past perfect bij je lichaam.

Wil je graag je figuur in de kijker zetten?. Dan kun je je taille en schouders accentueren met een haltertop. Als je het liefste gaat voor een subtiele bikini, kies dan voor een eenkleurige bikini. Heb je meer zin in een speelse outfit? Dan zijn kleur en tropische prints een must-have! Wil je graag een atletische look met je bikini aan? Dan is een bikini met leuke ruches, vrolijke franjes en in het oog springende prints perfect. Last but not least, als je schouders breder zijn dan je heupen, dan ga je het beste voor bikini broekjes in opvallende kleuren en topjes in een donkere en effen kleur.

Deze bikini’s voor dames zijn jarenlang je perfecte strandmetgezel

Nu we al weten welke designs en snitten perfect bij je lichaam passen, is het ook belangrijk om tijdens het kiezen van je bikini rekening te houden met de stoffen en kleuren. Als je een van onze bikini’s aankoopt, dan weet je dat je daar jarenlang van kunt genieten aangezien al onze merken stoffen van hoogstaande kwaliteit zoals fleece, jersey en mesh gebruiken die hun kleur altijd perfect behouden.

Het kiezen van de juiste stoffen is al even belangrijk als het kiezen van de perfecte snit/design van je bikini. Wil je een bikini dat licht aanvoelt, maar toch nog steeds de juiste ondersteuning en dekking aanbieden? Dan zijn de stoffen zoals katoen, zijde en linnen uitstekend voor je. Zij zorgen er namelijk voor dat je niet met een plakkerig zweetgevoel te maken krijgt, waardoor je bikini altijd licht aanvoelt. Als je een bikini wilt die nauw aansluit op je lichaam en al je vormen accentueert, dan moet je kiezen voor een bikini vervaardigd van rekbare stoffen zoals fleece, kant en polyester.

We willen ook de vrolijke en kleurrijke prints van onze bikini’s nog even wat meer in de kijker zetten. Het kiezen van de perfecte kleur heeft namelijk een impact op de manier waarop je bikini zal aanvoelen. Hoeveel keer hebben we al niet gehoord dat je het beste zwarte kleding vermijd tijdens warme dagen want zwart absorbeert de zonnestralen. Toch raden wij aan om te gaan voor een zwarte bikini. Zwart absorbeert namelijk ook de lichaamswarmte waardoor je sneller kunt afkoelen tijdens de zomerdagen. Hierdoor zul je het dus nooit te warm hebben als je aan het strand gaat liggen. Wil je graag zweetvlekken vermijden en/of camoufleren? Dan kies je het beste voor opvallende of donkere kledingstukken die okselvijvers maskeren.

Deze kleurrijke bikini’s zorgen voor een nog groenere wereld

Het maakt niet uit of je nu een effen en strakke bikini kiest of een kleurige vol franjes, je zult altijd een groene bikini aantrekken. Dit is omdat de meeste van onze producten gemaakt zijn met groene en duurzame materialen. Zo gebruiken sommige merken ten minste 20% gerecycleerd polyester en plastic tijdens het vervaardigen van hun producten waardoor ze energie, afval en water besparen. Verscheidene van de producten die vervaardigd zijn met gerecycleerde materialen dragen ook het Global Recycled Standard label. Als je een product koopt met dit label, dan weet je dat de bikini gemaakt is met ten minste 50% gerecycleerd materiaal.

Enkele van de bikini’s op zalando.be dragen ook een label waarop aangegeven wordt dat ze gemaakt zijn van minstens 50% duurzamere bosmaterialen. Die materialen zijn onder andere papier, hout, viscose, kurk, etc. en zijn op een milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier ontgonnen. Diverse merken gaan zelfs nog verder in hun strijd voor een beter milieu. Zij gebruiken namelijk 70% tot 100% hergebruikte materialen. Als je een van de bikini’s op zalando.be koopt, dan draag je op een simpele en zeer effectieve manier bij tot het creëren van een oogverblindend strandoutfit en een groenere wereld!