Zonnebrillen voor dames

Populaire filters
200 artikelen weergegeven

Met de Ray-Ban zonnebrillen wordt het leven nog zonniger

We weten allemaal dat de zon het leven veel beter maakt. Die heerlijke warmte en dat prachtig licht. Het is niet te verwonderen dat we tijdens de lente en zomer veel gelukkiger zijn. Als je optimaal wilt genieten van die overheerlijke zon, is het enorm belangrijk dat je je op de juiste manier beschermt. Niet alleen je huid door zonnecrème te gebruiken, maar ook je ogen door een zonnebril aan te trekken. De zonnestralen kunnen een nefast effect hebben op je ogen en je wilt natuurlijk niet altijd je ogen half moeten dichtdoen om de zonnestralen te vermijden. Om ervoor te zorgen dat je je ogen optimaal kunt beschermen en kunt genieten van de warme zon, bieden wij je deze prachtige Ray-Ban zonnebrillen van topkwaliteit aan. Deze brillen zijn enorm handig, praktisch en natuurlijk ook stijlvol en modieus.

Ray-Ban brillen zorgen voor optimale bescherming en uniek design

Al sinds de oprichting in 1937, zijn de Ray-Ban brillen een klasse apart. Dit is omdat er steeds de nodige aandacht besteed wordt aan originaliteit, glamoureus design en een enorm gedetailleerde afwerking. Dankzij die uitgebreide knowhow van het brillenontwerpen en de passie voor mode, zijn al deze zonnebrillen uniek. Gaande van sportieve ogen brillen met pilootglazen tot luxueuze zonnebrillen met ovale vormen en van casual brillen met een rechthoekige brillenvorm tot sportieve monturen met een ronde vorm. Je kunt niet alleen kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod aan monturen en designs, maar ook een verscheidenheid aan kleuren. Wil je een zonnige bril in huis halen? Opteer dan voor een oranje of geelkleurige zonnebril. Wil je dat zomers gevoel nog meer in huis halen? Dan is een blauwe bril met een verwijzing naar de hemelsblauwe lucht of een groen model dat je doet denken aan het rustgevend groen gras perfect voor je. De aandacht voor details is ook steeds aanwezig, aangezien elke bril voorzien is van het elegante metalen logoplaatje dat geplaatst is op elk montuur. Last, but not least, tijdens het ontwerpen van deze stijlvolle zonnebrillen wordt ook steeds een maximaal comfort bereikt. Hierdoor zorgen de brillen voor een totale bescherming tegen het licht en de zonnestralen en dat zonder dat ze ooit ongemakkelijk aanvoelen.

De Ray-Ban zonnebrillen laten de wereld nog meer stralen

Dit Italiaans merk beschermt niet alleen iedereen die een zonnebril opzet, maar ook de wereld zelf. Dit is omdat Ray-Ban werkt met duurzame materialen. Zo zijn enkele brillen vervaardigd met minstens 20% innovatieve bio-gebaseerde alternatieven voor fossiele brandstoffen zoals algen, maïs of bio-acetaat. Als je dus zo’n Ray-Ban zonnebril kiest, dan draag je op een eenvoudige, impactvolle en vooral modieuze en unieke manier bij tot een optimale bescherming van je ogen en de wereld.