Sporttassen voor dames

Populaire filters
279 artikelen weergegeven

Onze sporttassen voor dames zijn de perfecte sportpartners

Of je nu graag naar de gym gaat, meerdere keer per week volleybalt of met je vrienden op zondag een voetbalmatch speelt, je hebt altijd wel verschillende sportbenodigdheden mee te nemen. Niet alleen je outfit, maar bijvoorbeeld ook douchegel, een handdoek en kledij voor achteraf. Om je sportprestaties naar een hoger level te tillen, is het niet alleen belangrijk dat je benodigdheden van topkwaliteit zijn, maar ook dat je ze gemakkelijk kunt meenemen naar wedstrijden en trainingen. Met onze sporttassen voor dames is dat geen enkel probleem!

Wil je een sporttas die groot genoeg is om je tennisracket in te stoppen of een compacte tas voor je volgende yogasessie? Dan vind je die ongetwijfeld tussen de grote merken die we bij Zalando in ons aanbod hebben. Kijk dus gerust eens rond op zalando.be en ontdek de sporttas die perfect bij jouw voorkeur en sport past.

De sporttassen voor dames zijn er voor elke sporter

Het maakt niet uit of je deelneemt aan een spannende basketbalmatch of baantjes gaat trekken tijdens een doorgedreven zwemtraining. Onze sporttassen voor dames zijn er voor elke sporter. Dankzij de liefde voor het vak en de knowhow van de verschillende materialen die de merken in hun sporttassen stoppen, is elke tas perfect voor de specifieke sport waarvoor hij gemaakt is. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd fietser? Dan raden wij aan om een rugzak te kopen. Die biedt ruimte genoeg voor je sportoutfit en accessoires, maar is ook nog steeds licht genoeg om te kunnen dragen op je rug.

Als je per week zowel trainingen als match bijwoont en je je sporttas veelvuldig gebruikt, kies dan voor een sporttas met schouderband. Onze schoudertassen hebben verschillende opbergvakjes van diverse groottes en zijn dus geschikt voor alle soorten sportbenodigdheden. Dankzij de schouderband kun je de sporttas altijd gemakkelijk vervoeren, zonder je lichaam te veel te belasten. Bij het kiezen van een sporttas komt dus meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken! Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, kun je bij ons rekenen op de 100 dagen return policy.

Zorg dragen voor je lichaam en voor het milieu

Als je bij Zalando komt aankloppen voor een sporttas, dan ben je er niet alleen zeker van dat deze tas voor je lichaam zal zorgen (door bijvoorbeeld het gewicht van al je sportbenodigdheden te verdelen over heel je lichaam), maar ook voor een beter milieu. Samen met onze merken dragen wij ons steentje bij tot een duurzame wereld. Zo wordt een aantal van onze tassen vervaardigd met minimaal 20% gerecycleerd polyester, waardoor er minder water, energie en afval verloren gaan tijdens het productieproces. Dit heeft een kleinere ecologische voetafdruk tot gevolg. Kijk hiervoor uit naar de tassen met het label 'Duurzaamheid'. Of je dus een robuuste sportzak, een kleinere sporttas of een licht rugzakje koopt, met deze tassen zorg je voor een gezonder lichaam én een gezonder milieu!