Mode

74 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Topkleding van POC, voor nog betere sportresultaten

Ben je een fervent sporter of zet je letterlijk je eerste stappen in de sportwereld? Dan wil je niet alleen kunnen rekenen op de nodige motivatie en leerrijke tips, maar ook op de meest passende sportoutfits. POC helpt je bij dat laatste. Het Zweeds merk is al meer dan zestien jaar lang koploper op het vlak van sportkleding, helmen, sportbrillen en diverse sportaccessoires en kan je dus als de beste bijstaan in de zoektocht naar de perfecte outfit. Op zalando.be vind je het meest uitgebreide aanbod aan kwaliteitsvolle en duurzame outfits van POC die je sportprestaties naar hogere levels zullen tillen.

POC staat al jaren garant voor veiligheid, innovatie en creativiteit

Aangezien het pas in 2004 opgericht werd door Stefan Ytterborn, heeft dit bedrijf een zeer korte maar krachtige geschiedenis achter de rug. Het werd al snel beschouwd als een expert op het vlak van wieleroutfits (en later ook sportoutfits in het algemeen) en daarom gingen wereldwijd sporters met het merk samenwerken. Dankzij deze samenwerkingen en de feedback van de atleten kon dit merk zijn producten niet alleen verder optimaliseren en heruitvinden, maar ook uitbreiden naar andere sporttakken zoals skiën en snowboarden. Nieuwe, strakke helmen en nauwaansluitende maar nog steeds comfortabele en verwarmende outfits werden toegevoegd aan de POC-familie, nog steeds volgens de hoogstaande kwaliteitsstandaard.

Bij dit merk draait het niet alleen om kwaliteit, maar ook om bescherming en veiligheid. Het wil sporters optimale bescherming bieden door producten te ontwikkelen in samenwerking met wetenschappelijke bedrijven zoals het POC Lab en WATTS. De passie voor sport en het menselijk lichaam, de creatieve ideeën, de onmiskenbare kwaliteit en de drang naar innovatie resulteren in moderne sportoutfits die gedragen worden door Olympische atleten, door wereldkampioenen, maar natuurlijk ook door ontelbaar veel andere sporters van over de hele wereld.

Dankzij die wetenschappelijke aanpak, het vooropstellen van veiligheid en innovatie en natuurlijk ook hun outfits en accessoires van hoogstaande kwaliteit, heeft dit bedrijf al meer dan zestig internationale awards in ontvangst mogen nemen. Zo won het in 2017 de prestigieuze 'Brand of the Year' award van de fietsindustrie.

Strak, gestroomlijnd en snel

Of je nu gaat skiën of fietsen, je wilt altijd snel, op de meest professionele en beste manier over de eindmeet komen. De outfits en accessoires van POC helpen je daarbij. Het merk besteedt veel aandacht aan bewegingsvrijheid. Hoewel het design van de kleding er zeer strak uitziet, zit de kledij dan ook als gegoten. Hierdoor krijg je de kans om gestroomlijnd op je fiets te zitten of op je board te staan en dus optimaal, energieker en sneller te kunnen sporten.

POC schenkt ook veel aandacht aan zijn materialen. Zo wordt aramide gebruikt om lichte maar stevige helmen te maken en EPS om schokken te dempen. En met de in het oog springende kleuren zoals oranje, lichtblauw of rood ben je als sporter nog meer zichtbaar in het verkeer. Dankzij de sportkleding van POC wordt sporten niet alleen veel veiliger, maar ook comfortabeler en aangenamer. Je sportieve doelen bereiken ging nog nooit zo gemakkelijk!