Populaire filters
1.197 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Wie aan Converse denkt, denkt onmiddellijk aan de alom bekende All Stars van Chuck Taylor. De sneakers met rubberen zool werden in 1908 bedacht door Marquis Mills Converse. Na enkele jaren begon hij aan de ontwikkeling van een basketbalschoen. Chuck Taylor werd ambassadeur en gaf zo zijn naam aan deze sneaker. De populariteit van de Converse sneaker groeide in die tijd samen met de bekendheid van het basketbal. Tegenwoordig ziet u de Converse sneaker overal in het dagelijkse straatbeeld. De schoenen zijn naast een modieus icoon ook heel comfortabel. Daardoor worden ze zowel door kinderen, jongeren als door volwassenen gedragen. Er zijn naast de traditionele Chuck Taylors ook andere Converse sneakers verkrijgbaar. Zo is er een speciale street collectie met skateschoenen omdat de schoenen eveneens bekend en geliefd zijn in het skate-milieu. Daarnaast zijn er vaak speciale edities verkrijgbaar die ontworpen zijn door bekendheden. Combineer je favoriete paar Converse met een coole t-shirt met print of een longsleeve en creëer een sportieve casual look.

Het stijlicoon All Stars, hoge of lage en in alle kleuren

De Converse sneakers kan u zowel in een hoge als in een lage uitvoering terugvinden. Terwijl ze vroeger enkel in het zwart te verkrijgen waren, bestaan ze nu in een waaier aan kleuren. De sneaker is niet alleen in effen kleuren te vinden, u kan ze ook met verschillende afbeeldingen kopen. Daarnaast worden de sneakers ook in andere materialen dan stof, zoals leder, gemaakt. Kortom, iedereen vindt zijn perfecte paar Converse sneakers. Maar u zou bijna vergeten dat Converse tegenwoordig ook andere artikels zoals tassen, truien en T-shirts verkoopt. Net zoals de schoenen zijn ook deze artikels van goede kwaliteit, comfortabel en modieus. Niets dus dat u kan tegenhouden om ze niet te kopen. Een dagje naar een festival, gaan winkelen of gewoon naar school of het werk, u kan de volledige collectie bij elke gelegenheid dragen. U kan ook alles makkelijk combineren om tot een perfecte outfit te komen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.