Sneakers

Populaire filters
19.790 artikelen weergegeven

Wat zijn sneakers?

Sneakers zijn eigenlijk sportschoenen die gedragen worden als casual kleding. Sneakers zien er vaak wel minder sportief uit en kregen in de loop der jaren een meer casual look. Hoe cool, trendy of fashion crazy je ook bent, zonder een paar mooie sneakers zou je nergens zijn, toch? De sneaker is een essentieel onderdeel van elke schoenenkast. De schoen is gebaseerd op de klassieke sportschoen maar heeft het uiteindelijk veel verder geschopt, letterlijk!

Voor elke gelegenheid een sneaker

Sneakers vind je nu zo goed als overal en worden met alle stijlen gecombineerd. Wat is het geheim van een goed paar sneakers? En waarom zijn sneakers zo immens populair? De sleutel ligt in de combinatie van comfort en de ontspannen, sporty look. Platte schoenen, en zeker sneakers, zijn nu eenmaal heerlijk comfortabel. En voor actieve mensen zijn goede schoenen een must, iedere dag opnieuw.

Die ontspannen look heeft natuurlijk te maken met de sporty accenten van een sneaker. Maar evengoed met de associaties vanuit de basketbalwereld en de populariteit bij celebrities wereldwijd. Sneakers worden meestal gemaakt uit stevige canvas, zoals de typische Converse sneakers, maar ook uit leder of ademend textiel. We kozen voor een ruime selectie met zowel hoge sneakers als lage modellen, zodat je voor elke dag van het jaar en voor iedere situatie het ideale paar sneakers in jouw stijl terugvindt.

Van casual chic tot glamour met een hoekje af

Sporten met wat extra glitter? Een kaki broek met denim sneakers? Het zijn maar enkele van de leuke en verrassende combinaties die we graag voorstellen. Sneaker combineren erg vlot met broeken en shorts. Felle kleuren zijn leuk als accent in elke look, maar stem je sneaker dan af op de rest van je outfit. Wil je sneakers onder een rokje of kleedje dragen? Kies dan voor een kort jurkje in A-lijn en lage sneakers die eerder smal uitvallen. Zo blijft je look elegant en tegelijk on-trend en super comfy.