Mode

Populaire filters
12.696 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Nike Performance

Nike SB

Nike Sportswear

Nike Golf

Nike Air

Nike Air Max

Nike Stefan Janoski

Over Nike

Profiteer van de decennialange sportexpertise van de globale marktleider en laat je inspireren door de looks van de toekomst. Of je nu een fervent sporter bent of nieuwe impulsen voor je vrijetijdsoutfits zoekt: Nike bezorgt je regelmatig de meest praktische en coolste must-haves van de huidige sportmode. Verneem nu de belangrijkste informatie.

Just do it! De belangrijkste informatie over het begeerde sport- en lifestylemerk Nike

We leven tegenwoordig in een tijd waarin we steeds meer proberen ons leven van begin tot einde te plannen. Een tijd waarin we veel dingen van plan zijn te doen om ze uiteindelijk toch niet te doen, uit angst om ze niet goed genoeg te doen. Een tijd waarin we dromen veel te vaak gewoon dromen laten blijven. "Just do it!", het meeslepende motto van Nike, dient als mantra voor ieder van ons die liever zijn eigen ding doet. "Proberen, vallen en weer opstaan," luidt het motto. Meer moed. Meer actie. Meer plezier. Ontdek de populairste producten van de marktleider.

Met Nike zit je op kruissnelheid - op sportvlak en in je vrije tijd

Of je nu fan bent van old school dingen en houdt van klassiekers of reikhalzend uitkijkt naar nieuwe releases... Of je nu gepassioneerd aan sport doet of gewoon geniet van de dagelijkse Nike-stijl met al zijn aangename kantjes: laat je inspireren door de actuele sport- en lifestylecollecties van het label en verneem hier de belangrijkste informatie. Wil je weten hoe je je favoriete sneaker het best in scène zet? Vraag ​​je je al lang af waarom Nike überhaupt Nike heet? De antwoorden op de belangrijkste vragen over Nike vind je hier.