Mode

976 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Comfort en elegantie komen samen bij Gabor

Comfort en elegantie zijn een absolute must voor schoenen. Voor vrouwen moeten schoenen lekker zitten, je moet er uren op kunnen lopen en ze moeten jouw outfit compleet maken. Gabor ontwerpt modieuze damesschoenen, van sandalen en pumps tot aan sneakers en laarzen, bij Zalando vindt je het allemaal. Deze modieuze stappers zijn uitgevoerd in diverse kleuren en worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Comfort staat altijd voorop bij dit merk en elke schoen wordt zorgvuldig onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Gabor biedt schoenen voor elke damesvoet zodat jij ongestoord door de dag kan wandelen.

Comfortabele damesschoenen voor elke voet

De materialen die het merk gebruikt zijn soepel en zacht voor voeten en van de hoogste kwaliteit leer. Deze items worden met zorg en aandacht gemaakt. Een Gabor item moet dan ook direct goed zitten wanneer jij de schoenen past. Het geheim van dit merk is dat de leest perfect moet zijn.

Het merk ontwerpt daarom de leesten voor de schoenproductie zelf. Hierdoor wordt altijd de ideale en meest comfortabele pasvorm ook een daadwerkelijk feit. Het merk staat bekend om zijn innovatieve technieken waardoor het optimaal comfort nastreeft in iedere schoen. Zo zijn veel exemplaren uitgerust met dempende loopzolen met luchtkussentjes die zorgen voor extra vering. Met deze schoenen lijkt het net alsof je op wolkjes loopt. Gabor loopzolen worden gemaakt van duurzame materialen zodat je lang loopplezier hebt van jouw nieuwe schoenen.

Gabor, een rijke geschiedenis en een duurzame toekomst

Dit merk heeft een rijke geschiedenis in de schoenproductie die teruggaat tot in de vorige eeuw. Ook vindt dit merk het erg belangrijk om te investeren in een duurzame productie en een betere toekomst. De producten worden in Europa geproduceerd en het merk probeert transportroutes zo kort mogelijk te houden. Dit voorkomt onnodige uitstoot. Met een aankoop van een paar Gabor schoenen investeer je in de liefde voor jouw voeten en draag je ook een steentje bij aan een verbeterd milieu.