Catalogus

Populaire filters
2 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Faguo geeft je een perfecte casual look met stijlvolle klasse

Casual outfits in een eigentijds jasje. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan is het hoog tijd om de collectie van Faguo bij Zalando te ontdekken. Met de kleding van dit merk maak je van iedere outfit een subtiel feestje. Precies zoals we het graag zien. Wat meteen opvalt in de designs van Faguo, de prints zijn elegant en de kleurencombinaties stelen de show. Zowel met de kledingstukken als de schoenen van Faguo kies je zo voor stijlvolle klasse. De verfijnde items van dit Franse label zijn altijd een plezier voor het oog. En ze zijn ook nog eens eenvoudig met elkaar te combineren, zodat je in een handomdraai je nieuwe favoriete look hebt samengesteld.

Een milieuvriendelijk label voor een betere planeet

Vind je het belangrijk om milieubewuste keuzes te maken bij het samenstellen van je garderobe? Dan zit je goed bij Faguo. Het label heeft als missie om de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Om daaraan te voldoen, plant het merk een boom bij elk paar schoenen dat wordt verkocht. Dit doet Faguo in samenwerking met organisatie Naudet, een boomkwekerij die is gespecialiseerd in het behouden van de Franse bossen. Om uitstoot te verminderen worden de items van Faguo zoveel mogelijk per boot vervoerd. Er wordt gewerkt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. De zolen van de schoenen worden ontworpen met natuurlijk rubber. En met gerecycleerd leer en plastic flessen wordt ook het productieproces milieuvriendelijker gemaakt. Zo maak je met Faguo een verantwoorde keuze in jouw garderobe. Samen naar een betere toekomst, dat voelt goed!

Perfect draagcomfort om elke dag aan te trekken

Het label werkt met materialen van een hoogwaardige kwaliteit, en dat voel je in het draagcomfort. Met de schoenen is het alsof je op wolken loopt. Een uitmuntende pasvorm gaat hand in hand met optimale ondersteuning. De kleding voelt zijdezacht aan op je huid. Geniet van stoffen met een ademende kwaliteit, of het nu om een shirt of een jas gaat. Het draagcomfort in combinatie met de stylish looks maakt deze items perfect om iedere dag te dragen. Het liefst trek je ze nooit meer uit. En wie zijn wij om je tegen te houden?