Populaire filters
412 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Iedereen die ook maar iets te maken heeft met outdoor sport of mensen die houden van een stevige trek door het bos hebben ongetwijfeld al gehoord van Salomon. Dit wereldbekende outdoor merk produceert al jaar na jaar kwaliteit outdoor kledij alsook sportartikelen. Bij Salomon worden producten ontwikkeld voor en door sportmensen en mensen met een liefde voor de natuur. Met Salomon blijf je niet binnen zitten. Alleen al het design van de producten roepen avontuur naar u toe. De stevige wandelschoenen die Salomon ontwikkelt willen dat u ermee door de modder trekt. Ze zijn als een Brabants werkpaard voor u. Ze willen tonen en bewijzen dat u nooit nat zult worden met hen aan uw voeten. Salomon ontwerpt een totaalpakket. Van schoenen en stevige skibroeken die de wind buiten houden maar toch de transpiratie door de stof laten gaan tot handschoenen en mutsen die u zelfs bij strenge vriestemperaturen warm houden.

Bestel Salomon bij Zalando!

Bent u van plan een trek naar het Noorden te organiseren? Heeft u een nieuw paar schoenen nodig die het wispelturige Belgische weer met glans doorstaan? Salomon laat u gegarandeerd niet in de kou staan. Salomon test zijn producten geregeld uit in de strengste condities. Salomon heeft testgroepen die zij eropuit sturen met hun nieuwe collecties om ze tot het uiterste te testen. Kwaliteit is belangrijk voor Salomon. Dat is de reden dat wij bij Zalando Salomon in onze collectie opgenomen hebben. Zalando staat garant voor goede kwaliteit en klantentevredenheid. Het is erg belangrijk dat de verwachtingen die u heeft van de producten die wij u aanbieden ook worden geleverd. Het is ook goed te weten dat wij en Salomon kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Bestel nog vandaag uw nieuwe outdoor outfit via Zalando en trek eropuit met nieuwe Salomon kledij. Het avontuur wacht! Waar wacht u nog op?

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.