Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Sportcategorie
prices
Materiaal
Print
74 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Met Gore Wear bereik je je sportieve doelen in no time

Of je nu een doorwinterde fietser bent die elke dag vele kilometers maalt of net een beginnende loper, je hebt altijd wel sportieve doelen die je wilt bereiken. Een bepaalde afstand lopen, een snellere tijd fietsen... Wat het ook is, met een goede sportoutfit bereik je je doelen gemakkelijker en vlugger.

Gore Wear is een Amerikaans merk opgericht door Bill Gore en zijn W. L. Gore & Associates. Het bedrijf staat al jarenlang bekend om zijn cutting-edge technologie, vakmanschap, innovaties en het materiaal GORE-TEX®. De talrijke ontwikkelingen, de omvangrijke expertise en de passie voor het sporten van het bedrijf voel je in elk kledingstuk. Je bereikt je sportieve doelen in een recordtijd!

Gore Wear, je perfecte sportbuddy door technologie en innovaties

Een van de redenen waarom je altijd op dit merk kunt rekenen om je sportdoelen te behalen, is zijn technologie en de innovaties die daaraan verbonden zijn. Zo onderzoekt het bedrijf de diverse materialen die ze willen gebruiken, wat de eigenschappen ervan zijn, welke invloed ze hebben op het lichaam en hoe de stoffen de prestaties van sporters kunnen verbeteren. Het bedrijf wilt daarmee het menselijk lichaam en technologie op een optimale manier laten samenkomen. Zo zijn de kledingstukken altijd innovatief en veelzijdig, bieden ze comfort in alle weeromstandigheden, zijn ze vervaardigd uit topmaterialen en sluiten ze perfect aan op je lichaam.

Werk samen met Gore Wear aan een betere wereld

Als je kleding van dit merk aankoopt, dan kun je niet alleen je sportprestaties verbeteren, maar ook bijdragen tot een betere wereld. Zowel op het vlak van het milieu als op het vlak van de globale werkomstandigheden. Door de gebruikte stoffen zorgvuldig te selecteren zorgt Gore Wear voor functionaliteit, duurzaamheid en een kleine ecologische voetafdruk. Het merk maakt voornamelijk gebruik van Teflon, een stof die ervoor zorgt dat de kleding van Gore Wear waterproof is en bestand tegen felle wind en extreme hitte. Het is ook de kern van het unieke materiaal GORE-TEX®, het hart van elk Gore Wear product. GORE-TEX® combineert drie lagen, twee lagen nylon met daartussen een laag Teflon, en is een voortreffelijk voorbeeld van de hoogstaande knowhow en de gedrevenheid voor innovatie van het bedrijf.

Het merk gebruikt ook andere stoffen, zoals polyamide, polyester en elastaan, die steeds gecertificeerd zijn door STANDARD 100 by OEKO-TEX ® of Bluesign®. Dankzij beide certificaten zijn sporters er zeker van dat de kledingstukken geen schadelijke elementen bevatten. Dat gaat niet alleen over de stof die gebruikt wordt, maar ook over accessoires en afwerkingen zoals de knopen, ritsen en voeringen. Of je dus een fietslegging, skihandschoenen of een looptruitje van Gore Wear koopt, je zult altijd de uitgebreide expertise, ultramoderne stoffen, milieuvriendelijke materialen en liefde voor het sporten voelen. En dat draagt natuurlijk op een positieve manier bij tot je sportprestaties!

Bovendien zet Gore Wear zich al jaar en dag in voor optimale werkomstandigheden in hun kantoren, hun fabrieken en in de bedrijven waar ze mee samenwerken. Al sinds 2012 is Gore Wear lid van het initiatief Fair Labor Association (FLA) dat opkomt voor de rechten van hun internationale werknemers en de arbeidsomstandigheden verbetert. Onafhankelijke auditors controleren regelmatig of de bedrijven voldoen aan de vooropgestelde voorwaarden.