2.185 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Geen label belichaamt de nonchalante surferstijl uit het zonnige Californië zo goed als O'Neill. Het in 1952 door surfliefhebber Jack O'Neill opgerichte label is vandaag het eerste adres voor surfers en modefans als het over kleding gaat. De focus van de collecties is nog steeds O'Neills visie om functionele en innovatieve producten te maken die ondersteunen wat je het liefst van al doet.

O’Neill: paradijs voor surffans

De producten van O'Neill doen het hart van menig surfer sneller kloppen. Met de casual zwemshorts, tops en teenslippers van het Amerikaanse label ben je perfect uitgerust voor je zomerse surferlook. Naast de hoge functionaliteit bekoren de ontwerpen van O'Neill met felle kleuren, trendy patronen en losse snits. En ook als je in je vrije tijd niet graag op een surfplank staat, kun je met de beste stukken van O'Neill de Californische zon in je kleerkast toveren. We zijn dol op de kleurrijke bikini's of zwemshorts en combineren ze met shirts met een drukke print en nonchalante teenslippers. Als het 's avonds koeler wordt, vertrouwen we op de stijlvolle windjacks en hoodies van O'Neill.

Stijlvolle avonturen met O'Neill

Maar de collecties van O'Neill begeleiden je niet alleen naar het strand en de zee, maar ook naar de sneeuw en de bergen. Daarvoor biedt het label warme ski- of softshelljassen die je beschermen tegen wind, sneeuw en regen. Goed geïsoleerde sneeuw- en outdoorbroeken evenals passende accessoires ronden uw garderobe perfect af. Ga op avontuur met je favoriete stukken van O'Neill!