160 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Geniet van puur comfort met de sneakers van Saucony

Het schoenenmerk Saucony is sinds haar oprichting een pionier in het maken van comfortabele en sportieve sneakers. Het merk startte als schoenenmerk voor lopers, en is tot op de dag van vandaag een favoriet bij sneakerliefhebbers en sporters wereldwijd. Dankzij innovatieve ontwerpen, prestatieverbeterende designelementen en moderne details bieden Saucony schoenen allround comfort. Of je nu op zoek bent naar een loopschoen of een nieuwe sneaker voor dagelijks gebruik, de modellen van Saucony zijn gemaakt voor duurzaam comfort en geven jouw voeten de ondersteuning die ze verdienen.

Zet maximale loopprestaties neer en voorkom blessures

Heb jij een actieve levensstijl en beweeg je veel? Dan zijn schoenen met ondersteuning onmisbaar. Geniet elke dag van maximale ondersteuning en kies voor Saucony sneakers. Op zalando.be vind je de iconische modellen, die geschikt zijn voor dagelijks gebruikt en gemaakt om lang te kunnen blijven staan of lopen. Kies voor een neutrale kleur en combineer met een spijkerbroek of nette broek om je look van een sportieve touch te voorzien.

Elke loper kent het belang van goede loopschoenen. Ze staan aan de basis van het succes van je run en helpen blessures te voorkomen. De responsieve demping van Saucony loopschoenen zorgt ervoor dat je makkelijker in het ritme komt en persoonlijke tijden kunt verbreken. Neem een kijkje bij de moderne sportschoenen die zijn ontworpen met innovatieve technieken. Kies voor een felle kleur en zorg dat je opvalt op de looppiste of in het park.

Saucony loopschoenen voor lange en korte runs

Verbeter de kwaliteit van je run en daarmee je tijden. Of je nu een sprinter, marathonloper of trailrunner bent, de Saucony loopschoenen helpen je verder te komen.

De moderne loopschoenen zijn uitgerust met een maximaal teruggevende demping. Dit zorgt voor een verbeterde veerkracht wanneer je accelereert. Dankzij moderne loopzolen kom je sneller op topsnelheid en geniet je tijdens het rennen van een aanzienlijke energieteruggave. Comfortabele demping biedt stabiele bescherming voor je gewrichten. Hierdoor worden irritaties en klachten tijdens het lopen voorkomen.