Joggingbroeken

Populaire filters
10.049 artikelen weergegeven

Dankzij deze topbroeken lopen de joggers nog net dat tikkeltje sneller

We kennen allemaal wel dat ongemakkelijk gevoel, Je bent aan het joggen of lopen en je moet om de vijf stappen je broek optrekken omdat die afzakt. Hierdoor ondervind je veel hinder van je sportoutfit en zul je je zelf opgelegde finishlijn niet gemakkelijk bereiken. Om ervoor te zorgen dat je je sportieve dromen kunt waarmaken, willen wij de joggers graag dit enorm ruim aanbod aan joggingbroeken aanbieden. Dankzij internationaal bekende merken, hun stoffen van topkwaliteit en creatieve designs, vind je de perfecte joggingbroek waarmee het joggen nog net dat tikkeltje sneller gaat.

We willen je zo een groot mogelijke collectie aan joggingbroeken geven, omdat iedereen een totaal andere stijl, smaak en voorkeur heeft. Zo verkies je misschien een dikker exemplaar dat je warm houdt, maar andere joggers zullen dan de voorkeur geven aan lichtere items die de warmte goed doorlaten. Je hebt misschien een voorliefde voor een eenkleurig product, maar andere lopers willen dan weer kledingstukken dragen met bijvoorbeeld een kleurrijk of kunstzinnig design op. Natuurlijk komen onze items ook in allerlei lengtes (lang, halflang, driekwart, etc.) voor waardoor je steeds de perfecte lengte kunt verkrijgen.

Korte of lange joggingbroeken of iets er tussenin? Wij hebben het!

Dankzij ons zeer uitgebreid aanbod vind je dus steeds een buitengewone joggingbroek die perfect bij je uniek sporterslichaam past. Hoewel je waarschijnlijk denkt dat je bij het kopen van een joggingbroek rekening moet houden met de seizoenen, is dit absoluut niet het geval. Het is belangrijker om na te denken op welk moment van de dag je gaat lopen (’s morgens, ’s avonds, etc.). Als je iemand bent die graag ’s morgens of ’s avonds loopt, dan raden wij aan om steeds te kiezen voor een langer model gemaakt van fleece of wol. Zelfs tijdens de warme dagen kan het op die momenten namelijk nog wat kouder zijn waardoor je dus het beste een korte short achterwege laat. Toch weten we dat er ook mensen zijn die meestal tijdens de middag of op de warmste momenten van de dag willen lopen. Daarom kunnen joggers bij ons ook driekwartbroeken uit mesh bekomen net zoals (extra) korte joggingbroeken die vervaardigd zijn van viscose.

We hebben al stoffen zoals mesh, viscose, fleece en wol aangehaald, maar toch gebruiken onze merken nog andere kwaliteitsvolle materialen. Het is belangrijk om die stoffen in het achterhoofd te houden, want die bepalen namelijk hoe je nieuw kledingstuk aanvoelt. Wil je graag een broek die je op elk moment van de dag warm houdt? Opteer dan voor een product gemaakt van zijde of gebreide stof. Die stoffen isoleren de warmte waardoor je het nooit te koud krijgt tijdens het lopen. Onze merken zullen daar meestal ook nog sweatstof aan toevoegen zodat je kleding toch niet zweterig of plakkerig aanvoelt. Hierdoor kun je steeds op een zeer comfortabele manier joggen. Je moet ook zeker onze catalogus doorbladeren als je op zoek bent naar lichtere en soepelere kledingstukken voor tijdens de zomer. Dit is omdat enkele van onze merken namelijk lichte stoffen zoals katoen, zijde of linnen gebruiken. Die stoffen zorgen steeds voor een luchtige afwerking waardoor je nooit onnodig zult zweten tijdens het joggen.

Je moet onze broeken niet alleen eens aantrekken omwille van aangename stoffen, maar ook omwille van de praktische afwerkingen. Zo zijn onze kledingstukken voorzien van een elastische tailleband waardoor ze zich perfect aan je lichaam aanpassen en van zijzakken en steekzakken waarin je al je loopitems zoals telefoon, headphones, sleutels, etc. kunt opbergen op een veilige manier. Je vindt op sommige van onze producten ook reflecterende elementen terug waardoor je ook tijdens de donkere winterdagen veilig kunt joggen.

Dankzij onze sportbroeken draag je ook bij tot een gezondere wereld

Een gezonde geest in een gezond lichaam… op een nog gezondere wereld. Ja, dit is exact wat je verkrijgt als je onze sportbroeken aantrekt. Enkele van onze brands zorgen namelijk nog voor een gezondere planeet door het gebruik van duurzame materialen. Zo zijn verscheidene stukken uit deze collectie vervaardigd van ten minste 20% gerecycleerd polyester. Hierdoor zijn de kledingstukken niet alleen duurzamer, maar gebruikt het bedrijf achter die kleding ook veel minder water, afval en energie.

Enkele textiele kledingstukken worden ook voorzien van het “Global Organic Textile Standard” label. Hierdoor weet je dat het textiel uit ten minste 95% biologisch materiaal bestaat en dat de broek vervaardigd werd tijdens een maatschappelijk verantwoord en veilig productieproces. Ook onze katoenen items zorgen ervoor dat de wereld nog groener wordt. Dit is omdat ze meestal het “Better Cotton Initiative ” label dragen dat aangeeft dat de broeken ten minste 50% katoen bevatten dat van een bedrijf komt dat zich inzet voor duurzaamheid.

Wil je je als jogger ook inzetten voor een groenere wereld? Dan moet je alleen maar een van deze wondermooie, comfortabele en unieke joggingsbroeken aantrekken tijdens je volgende loopsessie .