Herenartikelen

Populaire filters
218.201 artikelen weergegeven

Dé modetrends van 2020 voor heren:

1. Onzichtbaar

Altijd al onzichtbaar willen zijn? Hoewel de camouflagetrend lastig te spotten is, stel je je met een camouflageprint alles behalve verdekt op. Voeg je bij het nationale modeleger met een een army jacket en een donkergroen petje. En mode camouflage!

2. Exotic mix Drink een pina colada deze zomer in een hawaii-shirt, een beige short en een paar espadrilles. Aloha from Hawaii! Of gewoon vanuit Nieuwpoort of Oostende city.

3. Boer zoekt outfit Vind de ideale outfitmatch hier op Zalando. Ga all the way voor een houthakkershemd, cropped jeans en een strohalm in de mond. Proud to be a farmer, farming is life.

4. Pinky Swear Heb jij altijd gezworen geen roze te dragen? Gooi je beloftes overboord en omarm de roze-voor-mannen-trend. Van roze hoodies tot aan babypink pantalons. Dit seizoen zie je eruit als een lolly.

5. Geen commentaar Spreken is zilver, zwijgen is goud. Soms zegt jouw T-shirt met een quote meer dan duizend woorden. Gaan die wijshouden jou iets te diep? Draag dan gewoon een logo-shirt. Weinig woorden, check!

6. Faster, harder, Scooter! Heimwee naar de onvergetelijke nineties? Tijd om die prachtperiode eens te herbeleven. Stof je trainingspak maar af en poets de Nike Air Max op. Hoodie erbij van Champion of een jack van Ellesse en je bent klaar voor deze 90ies revival.