Mode

Populaire filters
112 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Thule: producten voor actieve mensen en buitensporters

Of je nou met je laptop van kantoor naar huis fietst, een dag gaat wandelen of gaat backpacken door Nieuw-Zeeland, je hebt een goede rugzak nodig. Eentje die tegen een stootje kan en ruim is. Thule heeft die voor je.

Neem wat je nodig hebt, of belangrijk vindt, met je mee

Thule bestaat al sinds 1942, toen Erik Thulin visgerei begon te verkopen. Het bedrijf groeide en twintig jaar later kwamen de eerste producten voor het vervoer van bagage per auto op de markt, zoals een skidrager. Het merk maakt nu alles van dakkoffers en fietsdragers tot rugzakken, drone- en laptoptassen. Het hoofdkwartier staat in Malmö, Zweden.

Hun motto is ‘Neem je leven met je mee’ en dat blijkt uit hun producten. Ze hebben alles wat je in staat stelt mee te nemen wat je lief is. Veilig, makkelijk en bovendien met stijl.

Je rugzak moet lichtgewicht en ruim zijn

Voor welk doel je rugzak ook dient, hij moet aan veel eisen voldoen. Om te beginnen moet hij licht zijn: als je al een tent, slaapspullen, kookgerei en kleding meeneemt naar Zuid-Amerika wil je geen nodeloos gewicht meeslepen.

Een rugzak moet ook lekker ruim zijn. Wanneer je rondtrekt kun je onderweg spullen kopen, maar je zult flink wat mee willen nemen. En het is handig om precies te weten waar je regenspullen of fietssleutels uithangen, dus veel vakken is een must. Veel backpacks van Thule hebben zelfs extra bevestigingen voor werktuigen.

Je rugzak gaat door weer en wind met je mee

Verder is het belangrijk dat de rugzak tegen een stootje kan. Hij wordt iedere dag volgepropt, meegesleept en soms op de meest vreemde plekken geparkeerd. De rugzakken van Thule zijn flink getest op veiligheid en slijtage.

Behalve sterk moet de rugzak weerbestendig zijn. Of je je nou in Amsterdam of langs Route 66 bevindt, de kans op 365 dagen mooi weer is klein. En het is een regelrechte ramp als al je kleren kleddernat blijken te zijn of het water uit je werklaptop druipt. Deze rugzakken zijn weerbestendig en hebben vaak een afneembare regenhoes.

Ten slotte moet een rugzak goed zitten. Vooral de ruglengte is belangrijk en bij deze backpacks is die meestal te verstellen. Bovendien hebben de grotere rugzakken een extra draagband rond de heup, zodat het gewicht beter verdeeld wordt over je lichaam en je optimaal kunt genieten van je wandel- of fietstocht.