Loopschoenen voor dames

Populaire filters
1.384 artikelen weergegeven

Loop naar een recordtijd in deze eersteklas loopschoenen voor dames

Ben je aan het trainen voor een marathon, waag je je eindelijk aan die vijf kilometer of zet je je eerste stapjes naar die mysterieuze runner's high? Dan wil je natuurlijk kunnen rekenen op de perfecte metgezel tijdens het sporten. Die partner in crime heb je vanaf nu gevonden bij Zalando, dankzij onze sportieve, stevige en duurzame loopschoenen voor dames. Het maakt niet uit of je voor een intensieve loopsessie gaat of voor een ontspannende wandeling, als je een paar van onze schoenen van een topmerk aan je voeten trekt, dan krijg je een zeer optimale begeleiding tijdens het sporten. Want hiermee zorg je op de juiste manier voor je lichaam ... en natuurlijk voor je voeten!

Hardloopschoenen voor dames bieden een voortreffelijke ondersteuning

Of je nu aan een stevig tempo voorbijraast of gewoon rustig een paar rondjes aan het wandelen bent, je zult je voeten altijd tot het uiterste drijven. Om ervoor te zorgen dat je geen kwetsuren oploopt - denk maar aan blaren of erger nog, een verstuikte enkel -, zijn schoenen die een uitstekende ondersteuning bieden van vitaal belang. In ons aanbod vind je hardloopschoenen met een lichte maar nog steeds goed dempende antislipzool gemaakt van textiel en kunststof. Dit soort zool kan relatief veel demping opvangen, waardoor je je voeten niet snel zal omkantelen. Bovendien hebben de schoenen een stevige en vlakke hakvorm, waardoor ze je hielen steeds perfect op hun plaats houden.

De loopschoenen op zalando.be zijn natuurlijk ideaal om mee te gaan (hard)lopen. Toch kun je ze omwille van deze schitterende kenmerken ook gebruiken voor andere sporten. Wat dacht je van tennis, fitness of yoga? Voor welke sport je ook gaat, je zult je voeten steeds de meest optimale ondersteuning bieden.

Draag op een gezonde manier zorg voor je lichaam en het milieu

Kies je favoriete paar schoenen uit ons aanbod, en je kan er zeker van zijn dat dankzij het vakmanschap, de liefde voor het vak en de creativiteit van de fabrikant de schoenen zeer nauw aansluiten bij jouw lichaam en jouw smaak. Naast het gebruik van materialen als slijtvast rubber en kwaliteitsvol textiel, zijn er nog andere aspecten van de hardloopschoenen die bijdragen tot een zeer goede loophouding voor jouw doel. Je hebt bijvoorbeeld ook de keuze tussen schoenen met veters en met klittenband. Veters zorgen voor een nog betere ondersteuning, terwijl je hardloopschoenen met klittenband in een mum van tijd kunt aan-en uittrekken. Handig wanneer het snel moet gaan!

Dankzij onze merken van topkwaliteit streef je niet alleen naar betere sportprestaties, maar ook naar een groene wereld. Verscheidene schoenen uit onze collectie dragen namelijk het label 'Better Cotton Initiative'. Dit betekent dat ze minstens 50% katoen bevatten dat vervaardigd is door een detailhandelaar of merk dat zich inzet voor een duurzamere katoenteelt en dat de BCI Farmers ondersteunt. Telkens als je dus sport in een paar van de schoenen met dit label, kom je letterlijk en figuurlijk een stap dichter bij je sportieve doelen... én bij een betere wereld.