384 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Sweaty Betty, voor full body work-outs in stijl

Fitnessfanaten en yogajuffen, langeafstandslopers en liefhebbers van heel hard zweten, zij ervaren dat de leggings van Sweaty Betty overal tegen bestand zijn. Voeg je eigen stijl toe aan iedere sportsessie met deze waanzinnige work-outcollectie. Chillen mag ook in deze ultieme comfortzone, gecreëerd door stretchy leggings die in alle bochten meebuigen, en zachte truien om lekker in weg te kruipen. Allemaal gemaakt van de beste materialen en in de perfecte pasvorm. Jouw sessie, jouw stijl, jouw Sweaty Betty.

Voel je empowered met Sweaty Betty activewear

Sweaty Betty brak alle regels van de activewear met als doel, empowerment. Fietsen of lopen, yoga of barre, pilates of een sweaty studiosessie, je hoeft jezelf nergens op vast te pinnen. Je vindt je perfecte paar veelzijdige leggings voor ieder type work-out. Ieder seizoen zit vol nieuwe prints, trendy items en leggings die je lichaam op z'n best in beeld brengen. Dit originele merk combineert een Londense vibe met een wereldse blik op beweging, en op mode. Deze fusie tussen fashion en fitness resulteert in een verleidelijke pick en mix voor jouw persoonlijke stijl. Match mat zwart met stemmig grijs voor een ingetogen en minimalistische look. Pak uit in pastel en prints, of laat het knallen in kleuren als neonoranje of fluoroze.

Ook op het ultieme chillmoment maakt Sweaty Betty het je makkelijk

Sweaty Betty test alle producten uitvoerigen laat zowel op het vlak van kwaliteit als op stijlgebied niets aan het toeval over. Zodra je met je neus je tenen kan raken, voel je wat de vrijheid van stretch voor je doet. Stap naar buiten tijdens een plensbui en je komt erachter dat je jas toch wel echt waterdicht is. Startklaar voor een snoeiharde spinningles of juist even een relaxed rondje door de stad, Sweaty Betty heeft de selectie voor een passende outfit. Terwijl jij je krijgerpose perfectioneert is het wachten op de vraag van je yogabuddy's, waar heb je die fantastische legging vandaan?