Jassen voor dames

Populaire filters
40 artikelen weergegeven

Met de rains regenjassen blijf je altijd droog

Of het nu maar een druppels zijn of een hevige stortbui is, je wil altijd droog blijven als het regent. Te maken hebben met natte kleren is alles behalve leuk. Het is daarom dat deze rains regenjassen absoluut niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Deze jassen zijn gemaakt met de nodige kennis van regenbestendige stoffen, moderne schnits en handige designs en dat merk je bij elke rains regenjas die je aantrekt.

Voeg de nodige bescherming en warmte toe aan jouw kleerkast

Als je een van deze rains regenjassen in huis haalt, dan kom je de koudere en regenachtige dagen op de meest beschermende manier door. Dit is omdat de meeste kledingstukken uit deze collectie vervaardigd zijn van 100% polyester en laat polyester nu een van de meest lichte, slijtvaste en beschermende stoffen zijn. Hierdoor voelt elke regenjas zacht en licht aan, maar biedt het toch nog steeds een langdurige bescherming aan. Om ervoor te zorgen dat je de regenjas kunt afstemmen op jouw lichaam en dat je nog droger blijft tijdens de regen, zijn de meeste jassen voorzien van een kap en koorden waarmee je die steviger kunt aantrekken.

Met de rains jassen wandel je op een stijlvolle manier door de regen

Bij het kopen van een regenjas wil je dat die gemakkelijk aanvoelt en natuurlijk ook dat die past bij jouw smaak. Het is niet omdat het regenjas is dat die er niet goed moet uitzien en dat is wat rains maar al te goed begrijpt. De jassen zijn zowel verkrijgbaar in lichte kleuren als in donkere tinten, in verschillende pasvormen en met diverse mouwlengtes. Zo vind je in deze collectie ongetwijfeld donkerkleurige oversized regenjassen met langere mouwen, maar ook meer aansluitende jassen in een lichtere kleur met extra lange mouwen. Hierdoor vind je een beschermende regenjas die aansluit bij het weer en jouw wensen en stijl.