Witte trouwjurken

Populaire filters
94 artikelen weergegeven

Beleef een onvergetelijke trouwdag in een van deze witte trouwjurken

Als er een dag is waarop je je een echte prinses moet voelen, dan is het ongetwijfeld je trouwdag. Toch is dit niet zo vanzelfsprekend. Het plannen van je huwelijk zorgt namelijk voor enorm veel liefde, maar ook stress en dan hebben we het nog niet gehad over de nervositeit en opwinding die je voelt tijdens de dag zelf. Om ervoor te zorgen dat je je minder zorgen moet maken om je bruiloft, willen wij je hier een collectie aan oogverblindende witte trouwjurken meegeven. Die zullen er namelijk voor zorgen dat je op een unieke, persoonlijke en fantastische manier naar het altaar kunt stappen om je liefde te vereeuwigen met je soulmate.

Vind je perfecte witte trouwjurk waar je altijd al van gedroomd hebt

Je hebt waarschijnlijk wel al een idee over hoe je trouwjurk eruit moet zien. Ga je voor een volledig kanten jurk, eentje gemaakt van zijde, een trouwjurk met lange mouwen, een model met spaghettibandjes, etc. Wat je hartje ook begeert, wij zijn er zeker van je je perfecte witte trouwjurk vindt in deze collectie. Onze merken zorgen er namelijk voor dat ze verschillende snitten, designs, afwerkingen en details gebruiken om zo elke sprankelende bruid haar droomjurk te kunnen aanbieden. Wil je gaan voor de klassieke stijl? Dan moet je zeker opteren voor een lange trouwjurk die tot op de grond reikt en die gemaakt is van zijde en voorzien is van lange mouwen. Als je voor een meer gewaagd trouwkleed wilt gaan, dan is een korter kleedje van kant, met een V-hals en kortere mouwen het model waar je voor moet kiezen.

Een bruiloft is niet compleet zonder een gala of afterparty na de ceremonie en als je ook op zoek bent naar een prachtig kleed voor die gelegenheid, dan hebben wij absoluut iets voor je in deze collectie. We hebben namelijk ook wondermooie sneeuwwitte galajurken of strakke en elegante cocktailjurken. Het beste van is dat elke jurk of elk kleed voorzien is van zeer gedetailleerde afwerkingen. Een prachtige rij parels, kanten borduren, schattige strikjes, etc. vele van onze jurken hebben het.

Geef de wereld wat liefde met deze witte trouwjurken

Hoewel deze trouwjurken er stralend wit uitzien, is er toch nog een klein onzichtbaar groen kantje aan verbonden. Enkele van onze jurken zijn namelijk vervaardigd van duurzame en groene stoffen die veel minder belastend zijn voor het milieu. Zo gebruiken enkele merken tussen 30% -50% hergebruikte materialen. Die percentage wordt steeds gecertificeerd door het merk zelf of een derde partij waardoor je voor 100% weet dat je een trouwjurk aantrekt die gemaakt is van gerecycleerde stoffen en gemaakt is tijdens duurzamere productieprocessen.

Sommige trouwjurken in onze collectie zijn ook vervaardigd van ten minsten 50% duurzamere bosmaterialen. De stoffen zijn onder andere viscose, hout, papier of kurk en zijn steeds afkomstig uit gecertificeerde of verantwoordelijke bronnen. Door gebruik te maken van deze milieuvriendelijke stoffen, beschermt het merk met uitsterven bedreigde bossen en oerbossen. Of je nu zo een wondermooie duurzame trouwjurk aantrekt of een trouwkleed vervaardigd van satijn, mesh of jersey, onze buitengewone trouwjurken zorgen er steeds voor dat je welverdiend de ster van de bruiloft wordt.