Kleedjes voor dames

Populaire filters
31 artikelen weergegeven

Straal je gevoel voor fashion uit in Ted Baker-kleedjes

Aandacht voor kwaliteit, oog voor detail en kleding met persoonlijkheid: dat is wat je krijgt bij Ted Baker.

Bij Zalando vind je een assortiment vol authentieke Ted Baker-kleedjes waarin jij jouw persoonlijkheid en gevoel voor stijl op geheel eigen wijze uitdraagt.

Of je nu op zoek bent naar een vrolijke bloemenjurk of een stijlvol cocktailjurkje; voor elke vrouw en gelegenheid vind je een passende outfit tussen onze Ted Baker-kleedjes.

Laat je karakter zien in dameskleedjes van Ted Baker

In de dameskleedjes van Ted Baker kan elke vrouw haar karakter op krachtige wijze uitdragen. Wat je stijl of stemming ook is, jouw mooiste kenmerken worden door de kleedjes benadrukt.

Draag je vrouwelijkheid met een sportieve knipoog uit in een kleurrijke wrap dress met prints, met daaronder een paar witte sneakers. Voor een feestelijke gelegenheid ga je voor een elegant cocktailjurkje met een paar open sandalen met hak eronder.

Is een stoere energie meer jouw ding? Scoor tussen de dameskleedjes van Ted Baker een stijlvolle midi dress en trek je favoriete boots eronder aan.

Ted Baker: voor wie gaat voor kwaliteit en detail

Als je waarde hecht aan kwaliteit, dan zit je bij Ted Baker ook goed. Gemaakt van hoogstaande materialen, zijn de kleedjes stevig terwijl het satijn of zacht katoen soepel om je lichaam valt en je bewegingen sierlijk volgt.

De stoffen voelen zacht aan op de huid en blijven met de juiste behandeling lang mooi. Daarnaast zijn de afwerkingen met veel oog voor detail gedaan, wat jouw outfit nog meer stijl geeft.

Dus ben jij nog op zoek naar een passende jurk voor je volgende avondje uit of voor een nieuwe outfit naar je werk? Kijk dan nu online tussen de Ted Baker-kleedjes en vind de outfit die bij jouw authentieke karakter past.