Zwangerschapsbroeken

Populaire filters
249 artikelen weergegeven

Show jouw bump met deze zwangerschapsbroeken

Wanneer jij in verwachting bent wil je natuurlijk nog wel goed voor de dag komen. Sterker nog, jij wilt jouw bump juist met trots showen aan de wereld. Met de zwangerschapsbroeken bij Zalando voel jij je heerlijk comfortabel en benadruk jij je mooie buikje.

De tijd waarin zwangere dames en nieuwe mama’s zich moesten hullen in weinig flatterende en losvallende kleding is gelukkig voorbij. Met de komst van zwangerschapskleding en maternity kleding van fijne merken zie jij er ook tijdens en na jouw zwangerschap uit volgens de laatste trends.

Van flared leggings tot jeans met een ondersteunende buikband – scroll op je gemak door onze collectie zwangerschapsbroeken van fijne merken. Van sportief tot netjes – voor iedere gelegenheid vind je de perfecte broek voor tijdens jouw zwangerschap. Daarnaast shop je ook de leukste zwangerschapskleedjes in onze online collectie.

Zwangerschapsleggings om nooit meer uit te trekken

De zwangerschapsleggings bij Zalando dragen heerlijk comfortabel. Een flinke dosis stretch zorgt dat jij moeiteloos kan bewegen. Daarnaast geeft een ondersteunende buikband jouw groeiende bump de nodige support.

Je draagt onze zwangerschapsleggings en zwangerschapsbroeken helemaal op jouw manier. Voor een nonchalante look kies je bijvoorbeeld voor een flared legging. Stijl af met een van onze oversized truien en draag met een paar fijne sneakers voor een sportieve touch.

Tijdens een dagje werk kies je bijvoorbeeld voor een wijd vallende pantalon. Draag met een mooie zwangerschapstop en een stijlvolle blazer voor een stijlvolle knipoog.

Zwangerschapsbh’s voor de juiste ondersteuning

Tijdens jouw zwangerschap wil je jouw hardwerkende lichaam alle ondersteuning geven die ze nodig heeft. Met onze zwangerschapsbh’s geef je ook jouw borsten de nodige support.

Shop jouw zwangerschapskleding gemakkelijk online via jouw telefoon of laptop. Zo kun je de tijd nemen om ongestoord jouw favoriete look samen te stellen en heb je thuis alle ruimte om te passen.