Dameshorloges

Populaire filters
4.114 artikelen weergegeven

Horloges voor dames zijn meer dan een praktische accessoire

Ben jij altijd op tijd of kom je steevast overal te laat? Draag een mooi horloge en je kan je ogen er niet meer vanaf houden. Zo kom je niet snel meer te laat. Naast het feit dat je op een horloge de tijd ziet, is het tegenwoordig een belangrijk onderdeel van je persoonlijke stijl.

Omdat het ontwerp van het horloge steeds belangrijker wordt, zie je dat er een bijzonder ruim aanbod van verschillende soorten horloges voor dames is. Er zijn horlogebandjes van verschillende materialen en in diverse kleuren, maar ook qua wijzerplaten en horlogekasten is de variatie groot.

Horloges voor dames vullen je outfit dan ook echt aan. Het zijn heuse sieraden die je stijl nog eens een upgrade geven.

Dameshorloges voor iedere stijl

Je staat er misschien niet direct bij stil, maar er is enorm keuze in dameshorloges. Niet alleen de stijl varieert, maar ook zijn er vele types uurwerk. Bij Zalando vind je de klassieke analoge horloges voor dames met de bekende wijzers en het digitale horloge. Ook de chronograaf met stopwatch en de smartwatch shop je op zalando.nl.

Vooral de bandjes zijn bepalend voor de stijl van het horloge. Zoek je een horloge dat goed bij diverse outfits en gelegenheden past, let dan op dat je een horloge kiest met een redelijk neutraal bandje. Dit kan zwart zijn, maar ook met zilver, witgoud, roségoud en geelgoud kun je alle kanten op. Er is overigens niets mis met een opvallend horloge. Sterker nog, dat is een uitstekend excuus om meerdere exemplaren te kopen.

Horloges voor dames kunnen heel verfijnd zijn, mooi voor de slanke pols. Ook grovere, meer chunky modellen staan prachtig. Kijk op zalando.nl ook eens naar horloges met bandjes van leer of metaal of met bandjes met grappige vormen zoals kralen.

Slimmer met een smartwatch?

Houd je van feitjes en weetjes, dan word je vast heel blij van de smartwatch. De smartwatch koppel je aan de smartphone. Hij registreert allerlei gegevens, zoals stappen, je hartslag en zelfs de kwaliteit van je slaap.

Er zijn ook smartwatches die je als sporthorloge kan gebruiken. Door een bepaalde training te kiezen meet het horloge de hoeveelheid calorieën die je verbrandt, en wordt je hartslag bijgehouden. De smartwatch ziet eruit als ieder ander horloge en kan heel goed de hele dag door gedragen worden. Je beantwoordt inkomende oproepen, leest je e-mails en bekijkt berichten - allemaal op je smartwatch.

Welk dameshorloge past bij jou? Kijk op zalando.nl en maak je keuze. Wij zorgen dat je de aankoop snel ontvangt. Is het horloge niet wat je ervan verwacht? Je mag gratis retourneren.