Kleding

Populaire filters

Boob kleding voor een stijlvolle zwangerschap

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Wat een goed nieuws. Absoluut de perfecte reden om aan het winkelen te slaan en een zwangerschapsgarderobe aan te schaffen. Betekent dat dat ze jou de komende maanden alleen nog maar zien in wijde jurken en spijkerbroeken met een elastische band? Zeker niet!

Gelukkig heeft de collectie van Boob positiekleding waarmee jij je stijl en klasse ook tijdens je zwangerschap kunt laten zien. Zo blijf jij je mooi voelen tijdens deze bijzondere maanden.

Modieus je zwangerschap door met Boob positiekleding

De positiekleding van Boob is gemaakt van mooie materialen van goede kwaliteit. Bijvoorbeeld zachte katoen en jersey die heerlijk aanvoelen op je huid. Veel van de materialen die worden gebruikt in de kleding van Boob zijn GOTS-gecertificeerd. Dat betekent dat de kledingstukken bestaan uit ten minste 70% biologisch materiaal.

Ook Tencel en Lenzing zijn veelgebruikte materialen in de positiekleding van Boob. Dit zijn ecologische materialen met een lage milieu-impact. De panty’s van Boob zijn gemaakt van gerecycled nylon. Minstens 20% van het materiaal is hergebruikt in plaats van nieuw. Zo wordt bespaard op energie, water en afval. Kiezen voor zwangerschapskleding van Boob is dus kiezen voor milieubewust.

Het bewijs dat comfort en stijl wél samen gaan

Bij het ontwerpen van de Boob positiekleding is aan alles gedacht. Zo zijn de tops en jurken gemaakt om gemakkelijk borstvoeding te kunnen geven. Maar daarbij hoef je niet in te leveren op stijl, dankzij de slimme designs die handig zijn weggewerkt in het geheel.

De pasvorm van de kleding is comfortabel en er is genoeg ruimte voor je groeiende buik. Dat betekent niet dat de jurken, tops en rokken wijd en vormeloos zijn. Integendeel. De positiekleding van Boob heeft een mooie pasvorm, dankzij details zoals strikken en banden.

Gun jezelf een paar mooie outfits, waarin je vol trots je baby bump aan de hele wereld kunt laten zien. Met Boob kleding steel jij zeker de show.